Kada Vam se slučajno dogodi da na smartfonu polomite displej/staklo ili se pokvari tačskrin, nemojte previše brinuti, pošto je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će taj problem za Vas rešiti vrlo efikasno. Naš iskusan i dobro obučen tim servisera operaciju zamene ekrana na ZTE Blade X3 pametnom telefonu vrši pouzdano, bezbedno i u kratkom vremenskom roku.

Zamena ekrana na ZTE Blade X3 – servis mobilnih Doktor Mobil u BeograduZTE Blade X3 (poznat i pod nazivom Blade D2) je cenovno pristupačan mobilni telefon pristojnih karakteristika i lepog izgleda, koji poseduje podršku za 4G (LTE), Dual SIM opciju i kapacitivni IPS LCD touchscreen ekran dijagonale 5.0 inči u HD rezoluciji (720 x 1280 piksela).

Pokreće ga četvorojezgarni procesor na 1.0 GHz, zajedno sa 1 GB sistemske RAM memorije, uz 8 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do maksimalnih 64 GB), OS mu je Android 5.1 (Lollipop), a tu su i kamere od 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP ili 2 MP (prednja), kao i uklonjiva baterija prilično izdašnog kapaciteta od 4000 mAh.

Zamena displeja na ZTE Blade X3

Pošto je ekran najnežnija hardverska komponenta na mobilnom telefonu, treba ga čuvati od udaraca i padova na tvrđe površine (asfalt, beton, kamen i slično), pošto u takvim situacijama dosta lako dolazi do lomljenja ili oštećenja displeja.

Kada se nešto takvo dogodi, treba odmah proveriti njegovu funkcionalnost, jer ako LCD ne daje normalno sliku, tač skrin ne reaguje na dodir ili je puklo staklo, u pitanju je veći kvar koji se može uspešno otkloniti zamenom kompletnog ekrana na uređaju.

Taj zaista ozbiljan problem na smartfonu u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo rešiti veoma pouzdano, kvalitetno i efikasno.

Uslugu zamene ekrana na ZTE Blade X3 mobilnom telefonu naša stručna serviserska ekipa pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika) i naravno u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ekrana na ZTE Blade X3

Sama cena zamene displeja na ZTE Blade X3 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ukoliko Vam budu zatrebale konkretnije informacije o ceni ili o roku za zamenu ekrana, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam poslati pisani upit kroz formular na koji ćete naići u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene ekrana na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

Pozovite i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim uspešne i pouzdane zamene ekrana na smartfonu, veoma efikasno vrši i brojne druge specijalističke intervencije, među kojima su dekodiranje ZTE telefona, servis ZTE mobilnih telefona (bezbedno rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena