Zamena flet kabla

Zamena flet kabla na svim mobilnim telefonima

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil vrši zamenu flet kabla na svim vrstama mobilnih telefona.

Veoma čest kvar na koji se nailazi kod tzv. slajder mobilnih telefona ili onih koji su na preklop jeste neispravan flet kabl. Najčešće manifestacije tog kvara jesu nepostojanje slike na displeju ili povremeni prekidi (iako je sam LCD displej ispravan, tj. nije polomljen niti napukao), razlivanje boja na ekranu, neki tasteri ne reaguju ili čak i cela tastatura ne radi i slične kombinacije.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Budući da flet kabl povezuje displej telefona sa matičnom pločom, jasno je da u slučaju prekida te konekcije mobilni telefon neće raditi ispravno.

flet kabl

zamena flet kabla

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil ovakve probleme rešava rutinskom zamenom flet kabla, najčeće na licu mesta ili u toku radnog dana. Imamo veliki izbor flet kablova na raspolaganju, pa smo u mogućnosti da uradimo zamenu flet kabla za skoro sve telefone koji se mogu naći na našem tržištu.

Neki flet kablovi su laki za zamenu i brzo se menjaju, ali ima i modela gde je zamena malo komplikovanija, pa od toga zavisi i vreme zamene i cena.

Cena zamene flet kabla naravno zavisi od modela mobilnog telefona, a za tačnu informaciju najbolje je da nas pozovete.

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Call Now Button