Zamena home dugmeta, glavnog središnjeg dugmeta na iphone 4 i iphone 5 telefonu, je jedna od usluga koje nudi servis mobilnih telefona Doktor Mobil iz Beograda.

Imamo veliko iskustvo u servisiranju iPhone telefona, i zamena home dugmeta (ili home button-a kako neki kažu) je rutinska operacija u našoj mobilnoj ordinaciji.

Home dugme, taster (home button) je najčešće korišćeno dugme na iPhonu, to je glavno, centralno dugme u donjem središnjem delu iPhona.

Samim tim, nije ni čudo što tokom korišćenja iPhona, može doći do kvara ili slabijeg rada home dugmeta.

Moguće su situacije gde:

 • home dugme malo radi malo ne radi
 • treba ga jače pritisnuti da bi odreagovalo
 • uopšte ne radi
 • slabije radi i nema karakterističan „klik“

https://www.servismobilnihtelefona.com/wp-content/uploads/2016/01/zamena-home-dugmeta-na-iphonu.pngSvi ovi simptomi ukazuju na to da bi home dugme trebalo zameniti ili očistiti. U najvećem broju slučajeva home dugme radi, ali ga je potrebno očistiti.

Međutim, zamena home dugmeta iako je samo dugme mali deo, zahteva skori isti posao kao i zamena kompletnog ekrana na iPhonu, mora da se rasklopi ceo telefon da bi se došlo do dugmeta.

Zato je i cena zamene ili čišćenja home dugmeta manje više ista, kad se jednom rasklopi ceo telefon i dođe do dugmeta lako ga je očistiti ili zameniti.

Zamena home dugmeta na iPhone 4, iPhone 5

Zamena home dugmeta na iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5 se završava u kratkom roku, u zavisnosti od trenutnih obaveza u servisu. Prilikom predaje telefona biće vam saopšten okvirni rok, ali najčešće je to u toku dana i u roku od 24 časa.

Za sva eventualna pitanja u vezi zamene home dugmeta na iphonu, možete nas pozvati na naše telefone, posetiti u servisu, ili nam poslati poruku preko sledeće kontakt forme.

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

   

   

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena