Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu može biti obavljena u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Kod nas možete izvršiti i zamenu odnosno popravku čitača SIM kartice i na drugim Huawei modelima u okviru našeg Huawei servisa telefona, kao i na modelima ostalih brendova pametnih uređaja.

Zamena ili popravka citaca SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro je premijum telefon modernog dizajna brenda Huawei, koji poseduje odlične performanse i besprekornu kameru.

Radi na operativnom sistemu Android 9.0 (Pie) i dolazi u verzijama od 6/8 GB RAM i 128/256 GB interne memorije za skladištenje korisničkih podataka.

Kvalitet fotografija ovog modela će Vas oduševiti jer Mate 20 Pro ima moćnu trostruku Leica kameru od 40 MP + 20 MP + 8 MP. Takođe, tu je i selfi kamera od 20 MP.

Još samo neke od mnogobrojnih prednosti Mate 20 Pro mobilnog telefona su i otpornost na vodu i prašinu, mogućnost brzog punjenja i bežično punjenje.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Mate 20 Pro mobilnom telefonu

  Da bi podržao svoje funkcije, neophodno je da sve komponentne pametnog telefona budu potpuno ispravne. Jedan od bitnih elemenata za funkcionisanje svakog telefona je i čitač SIM kartice.

  Prilikom obavljanja svakodnevnih aktivnosti, dovoljan je samo trenutak nepažnje da biste se susreli sa problemom pokvarenih ili polomljenih delova na Vašem pametnom uređaju.

  Konkretno, čitač SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro može se oštetiti usled grubog rukovanja ili korišćenja nekvalitetnog adaptera, ali i kao posledica obične nepažnje pa sve to može dovesti do oštećenja čitača SIM kartice na telefonu.

  huawei mate 20 pro

  Kvar na ovoj komponentni može otkloniti samo zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro mobilnom telefonu.

  Neispravni čitač SIM kartice ima ograničenu funkcionalnost a simptome možete prepoznati vrlo lako jer će telefon izbaciti obaveštenje da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u uređaj. Ovo će rezultovati time da će Vaš mobilni telefon biti potpuno onesposobljen da poziva ili prima pozive.

  Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei Mate 20 Pro predstavlja samo jednu od intervencija koju obavljamo u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu.

  Cena zamene čitača SIM kartice Huawei Mate 20 Pro

   Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

   Pozovite nas i zakažite servis

   011 / 4022-611

   ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

   Kontakt forma
   * obavezna polja   Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

   AKS Sabac Brza Posta
   PostExpress Posta Srbije

   Ostavite komentar

   Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena