Ukoliko Vam je potrebna zamena ili popravka čitača SIM kartice na Vašem Huawei P20 lite mobilnom telefonu, možete posetiti naš servis Doktor Mobil u Beogradu i pouzdano rešiti ovaj problem.

Takođe, osim na P20 lite, kod nas možete izvršiti i zamenu odnosno popravku čitača SIM kartice i na ostalim modelima Huawei telefona, u okviru našeg Huawei servisa telefona.

Huawei P20 lite

Huawei P20 lite je izgrađen od aluminijumskog okvira u kombinaciji sa plastičnim leđima što mu daje veoma moderan izgled. Ovaj model je prilično popularan među korisnicima jer je cenovno prihvatljiv a poseduje mnoštvo dobrih karakteristika.

P20 lite poseduje osmojezgarni procesor i radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo).  Dostupno je 4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije za čuvanje podataka uz mogućnost proširenja sa microSD karticom do 256 GB (samo na modelima koji podržavaju dve SIM kartice).

Glavna dvostruka kamera od 16 MP + 2MP (HDR, LED blic, senzor dubine na fotografijama, autofokus), kao i selfi kamera od 16 MP bi trebalo da zadovolje i zahtevnije korisnike.

Rad ovog modela podržan je integrisanom baterijom kapaciteta 3000 mAh.

zamena citaca sima huawei p20 lite

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na P20 lite mobilnom telefonu

Kako bi svaki pametni telefon pravilno funkcionisao, pa tako i P20 lite, potrebno je da sve komponente od kojih je sačinjen budu potpuno ispravne.

Kao i kod drugih stvari koje se dešavaju svakodnevno, tako i Vaš telefon može biti žrtva sopstvene nepažnje. U takvim sitacijama se mogu pokvariti ili polomiti neke od najvažnijih hardverskih komponenti na pametnom uređaju.

Upravo usled te nepažnje ali i grubljeg rukovanja ili korišćenja nekvalitetnog adaptera može doći do oštećenja čitača SIM kartice na Vašem Huawei P20 lite mobilnom telefonu.

Neispravni čitač SIM kartice P20 lite modela imaće ograničenu funkcionalnost. Polomljen ili neispravan čitač lako možete prepoznati  jer će Vas telefon obavestiti o tome da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u ležište.

Samim tim će Huawei P20 lite biti potpuno onesposobljen da poziva ili prima pozive pa preporučujemo da ovaj problem otklonite što pre.

Ozbiljan kvar neispravnog čitača SIM-a predstavlja samo jednu od intervencija koju obavljamo u Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu, pa će zamena ili popravka čitača SIM kartice na Huawei P20 lite pametnom uređaju biti izvršena efikasno i bezbedno po uređaj.

Cena zamene SIM čitača na Huawei P20 lite

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena