Ukoliko Vam je potrebna zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A6 možete posetiti servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu i ponovo vratiti u život Vaš pametni uređaj.

Takođe, kod nas možete uraditi i sve hardverske i softverske intervencije na bilo kom modelu Samsung uređaja u okviru čega i postoji servis Samsung mobilnih telefona.

Dekodiranje Samsung telefona je jedna od najčešćih usluga u našem servisu, a pored toga na raspolaganju su Vam i sve ostale popravke, od zamene baterije do zamene čipova na matičnoj ploči.

Samsung Galaxy A6

samsung galaxy a6

Samsung Galaxy A6 je pristupačan telefon južnokorejske kompanije koji, kao što je to karakteristično za uređaje ovog brenda, poseduje Super AMOLED touchscreen ekran. Intenzivne boje na fotografijama se mogu doživeti preko primarne kamere od 16 MP (LED flash, panorama, HDR) i selfi kamere od 5 MP.

A6 za skladištenje različitih vrsta korisničkih podataka nudi 3/4 GB RAM i 32/64 GB interne memorije. Za pouzdan rad tu je osmojezgarni procesor a operativni sistem koji koristi je Android 8.0 (Oreo).

Uzroci kvara na čitaču SIM-a

Ako grubo ili nepažljivo postupate prilikom ubacivanja kartice u telefon ili nepravilno koristite adapter za SIM karticu, to Vas može dovesti do kvara na čitaču SIM-a.

Gotovo je nemoguće da se čitač SIM-a pokvari sam od sebe, tako da ako do prestanka njegovog rada dođe uvek je u pitanju ljudski faktor.

Oštećen, polomljen ili pokvaren čitač SIM kartice na mobilnom telefonu je relativno čest problem koji prilično ograničava njegovu normalnu upotrebu.

Telefon sa neispravnim čitačem SIM kartice će Vas obavestiti da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u uređaj, što će onesposobiti telefon da poziva ili prima pozive.

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na A6

zamena ili popravka citaca sim-a samsung galaxy a6

Kako posledice neispravnog čitača SIM-a utiču na na najvažnije funkcije telefona, ovaj kvar bi trebalo otkloniti čim se pojavi.

Jedina opcija sanacije ovakvog problema je zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A6 mobilnom telefonu.

U Doktor Mobil servisu mobilnih telefona možete obaviti zamenu ili popravku čitača SIM kartice na Vašem Galaxy A6 modelu potpuno bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku. Precizne rokove o popravci kao i konkretne informacije o ceni ćemo Vam dati prilikom prijema telefona u servis.

Cena zamene čitača SIM kartice na Samsung A6

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena