Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A9 samo je jedna od servisnih intervencija koje obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Takođe, kod nas možete uraditi servis svih Samsung mobilnih telefona u okviru koga pružamo mnogobrojne usluge, od zamene ekrana ili baterije do zamene čipova na matičnoj ploči.

Samsung Galaxy A9 (2018) A920

Zamena citaca SIM kartice Samsung Galaxy A9 (2018)

Samsung Galaxy A9 (2018) je izuzetan Dual SIM mobilni telefon južnokorejske kompanije kojim dominiraju aluminijumsko kućište i raskošni Super Amoled touchscreen ekran od 6.3 inča u Full HD rezoluciji (1080 x 2220 piksela) zaštićen Gorilla Glass 5 tehnologijom.

Telefon poseduje odlične performanse a samo neke od njih su osmojezgarni procesor (4×2.2 GHz & 4×1.8 GHz) i memorija u verzijama 6/8 GB RAM i 64/128 GB skladišnog prostora, sa mogućnošću proširenja do 512 MB.

Da je A9 model stvoren za fotografisanje, uveriće Vas revolucionarna četvorostruka primarna kamera (24 MP, 8 MP, 10 MP, 5 MP sa 2x optičkim zumom i LED blicem), kao i  selfi kamera od 24 MP (HDR).

Pozovite nas

011 / 4022-611

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na A9 (2018) mobilnom telefonu

Jedna od komponenti bez koje bi funkcionisanje svakog mobilnog telefona bilo nemoguće zamisliti je čitač SIM kartice.

Kvar na čitaču SIM kartice Samsung Galaxy A9 (2018) mobilnog telefona najčešće je rezultat grubog rukovanja ili korišćenja nekvalitetnog adaptera, ali i drugi faktori mogu prouzrokovati oštećenja na ovoj važnoj komponenti.

Telefon sa neispravnim čitačem SIM kartice će imati ograničiti funkcionalnost a o tome će Vas upozoriti sam telefon porukom da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u uređaj. Kvar na čitaču SIM kartiće onesposobiće telefon da poziva ili prima pozive.

Zamena ili popravka citaca SIM kartice na Samsung Galaxy A9 (2018)

Kako bi Vaš pametni uređaj ponovo nesmetano funkcionisao, u ovom slučaju je neophodna zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A9 (2018) mobilnom telefonu.

U našem Doktor Mobil servisu mobilnih telefona u Beogradu će zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy A9, kao i svaka druga intervencija, biti realizovana efikasno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene čitača SIM kartice na Samsung A9 (2018)

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena