Svi hardverski i softverski problemi i kvarovi na Vašim pametnim telefonima biće uspešno i bezbedno otklonjeni u našem Doktor Mobil servisu u Beogradu.

Samo jedan od njih je i popravka ili zamena čitača SIM kartice na Samsung Galaxy J4 mobilnom telefonu koju obavljamo sigurno, efikasno i u najkraćem mogućem roku.

Takođe, u okviru servisa Samsung mobilnih telefona vršimo mnogobrojne intervencije od zamene ekrana do zamene čipova na matičnoj ploči i to na svim Samsung modelima.

samsung j400

Samsung Galaxy J4 J400 (2018)

Samsung Galaxy J4 je cenovno prihvatljiv Dual SIM telefon skromnih karakteristika koji radi na operativnom sistemu Android 8.0 (Oreo) i poseduje neintegrisanu bateriju kapaciteta 3000 mAh.

Treba naglasiti da telefon ima Super Amoled touchscreen ekran od 5.5 inča a za fotografije su zadužene primarna kamera od 13MP i selfi kamera od 5 MP (obe poseduju LED blic).

Što se čuvanja podataka tiče, korisnicima su na raspolaganju 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (mogućnost proširenja pomoću SD kartice do 256 GB).

Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Samsung Galaxy J4

Problem može nastati na više načina a samo neki od njih su: ne posedujete SIM karticu odgovarajuće vrste a pokušavate da je ubacite u slot za SIM karticu, koristite adaptere „sumnjivog kvaliteta“, grubo postupate prilikom ubacivanja kartice u njen slot…

U svim pomenutim slučajevima može doći do lomljenja, kvara ili oštećenja čitača SIM kartice na Vašem Samsung Galaxy J4 pametnom uređaju.

Kao što svi već znamo, za pravilno funkcionisanje veoma je važno da sve komponente budu ispravne, pogotovo SIM kartica koja i omogućava osnovne funkcije svakog mobilnog telefona.

samsung j4 sim citac

Kao posledica neispravnog rukovanja javiće se to da Vaš Samsung Galaxy J4 neće moći da funkcioniše u punom kapacitetu (jer najverovatnije neće ni prepoznati da ste ubacili SIM karticu) a samim tim nećete moći da pozivate niti da primate pozive, pa bi radi nesmetanog korišćenja Vašeg telefona ovaj kvar trebalo otkloniti čim ga primetite.

Zamena čitača SIM kartice je jedan od zahtevnijih i težih kvarova koji se često dešava, pa će tako Vaš Samsung Galaxy J4 biti u proverenim rukama našeg iskusnog tima u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Prvo ćemo obaviti stručnu dijagnostiku a zatim i efikasnu popravku SIM čitača (ili zamenu ako se ne može popraviti) na Vašem mobilnom telefonu.

Cena zamene SIM čitača na Samsung J400 

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena