Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Sony Xperia XZ2 je jedna od intervencija koje su Vam dostupne na redovnom repertoaru u našem Doktor Mobil servisu mobilnih telefona.

Takođe, kod nas možete uraditi i sve neophodne hardverske i softverske intervencije na bilo kom drugom pametnom telefonu japanskog brenda Sony u okviru servisa Sony mobilnih telefona.

Za detalje oko zamene čitača SIM kartice možete nas pozvati ili posetiti.

  Pozovite nas

  011 / 4022-611

  Sony Xperia XZ2

  dekodiranje sony xperia xz 2

  Sony Xperia XZ2 – ovaj telefon premijum klase sastavljen je od aluminijumskog okvira i IPS LCD kapacitivnog touchscreen ekrana od 5.7 inča sa Gorilla Glass 5 zaštitom. Novina u izgledu u odnosu na prethodne modele ove serije je zadnje zaobljeno staklo sa mogućnošću otključavanja pomoću otiska prsta.

  Kamera od 19 MP ( predictive PDAF & laser AF LED flash, panorama, HDR) i selfi kamera od 5 MP bi trebalo da zadovolje i one najzahtevnije korisnike.

  Za pouzdan rad XZ2 modela zadužen je osmojezgarni procesor a treba još i spomenuti da je telefon otporan na vodu i prašinu, ima mogućnost brzog punjenja i poseduje stereo zvučnike.

  Xperia XZ2 – kvar na čitaču SIM-a

  I najkvalitetnijim modelima mobilnih telefona kao što je Xperia XZ2 mora se pažljivo rukovati, jer se u suprotnom mogu pokvariti ili polomiti važne hardverske komponente. Ovde svakako spada i čitač SIM kartice.

  Gotovo je nemoguće da se čitač SIM-a pokvari sam od sebe i uzrok kvara na njemu su uvek ljudske radnje kao što su npr. grubo ili nepažljivo rukovanje, nepravilno korišćenje adaptera za SIM karticu…

  Ukoliko je čitač SIM-a neispravan Vaš telefon neće imati punu funkcionalnost. Oštećen, polomljen ili pokvaren čitač SIM kartice je kvar koji će prilično ograničiti normalnu upotrebu telefona.

  Problem možete primetiti tako što XZ2 neće moći da „pročita“ ili da „prepozna“ SIM karticu, a ponekad (ako je došlo do ozbiljnijih oštećenja tog slota) karticu uopšte nećete moći da ubacite kako treba.

  Telefon sa neispravnim čitačem SIM kartice će Vas obavestiti da SIM kartica nije registrovana kada ste je ubacili u uređaj, što će onesposobiti telefon da poziva ili prima pozive.

   Pozovite nas

   011 / 4022-611

   Zamena čitača SIM kartice na Sony Xperia XZ2

   zamena citaca sim kartice na sony xperia xz2

   Kako smo ranije naglasili, posledice neispravnog čitača SIM-a uvek pogađaju osnovne funkcije telefona pa ukoliko želite nesmetano da koristite uređaj, savetujemo Vam da kvar na čitaču SIM kartice otklonite čim se pojavi.

   Zamena ili popravka čitača SIM kartice na Sony Xperia XZ2  mobilnom telefonu će uspešno otkloniti sve poteškoće uzrokovane ovim kvarom nakon čega će telefon ponovo raditi u svom punom kapacitetu.

   Doktor Mobil servisu mobilnih telefona će svaka zamena ili popravka čitača SIM kartice na Sony Xperia XZ2 modelu biti izvršena potpuno bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

   Konkretne informacije i precizne rokove o popravci i ceni ove intervencije Vam možemo dati prilikom prijema telefona u servis.

   Cena zamene čitača SIM kartice na Sony Xperia XZ2

    Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

    Pozovite nas i zakažite servis

    011 / 4022-611

    ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

    Kontakt forma
    * obavezna polja    Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

    AKS Sabac Brza Posta
    PostExpress Posta Srbije

    Ostavite komentar

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena