Punjenje tablet uređaja, slično kao i kod mobilnih telefona, može biti neuspešno u slučaju da je došlo do kvara ili oštećenja konektora napajanja. Srećom, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu taj problem rešavamo pouzdano, bezbedno i u kratkom vremenskom roku profesionalnom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Pixi 10 WiFi tabletu.

Zamena ili popravka konektora punjenja Alcatel Pixi 10 – Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (10) WiFi je elegantan i cenovno povoljan tablet uređaj koji, uz dodatnu Bluetooth tastaturu (pa se može koristiti i kao manji lap top), poseduje prostran 10.1-inčni touchscreen ekran i četvorojezgarni procesor radnog takta 1.3 GHz, sa 1 GB RAM i 8 ili 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do maksimalnih 64 GB).

Ovaj interesantan uređaj srednje klase, koji nema SIM karticu, radi na OS Android 5.0 (Lollipop), ima i kamerice od 2 MP (primarna) i 0.3 MP (sekundarna), a njegovo napajanje (ukoliko mu je sasvim ispravan konektor punjenja) vrši se pomoću integrisane (Non-removable) Li-Ion baterije kapaciteta 4060 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Alcatel Pixi 10

Kod svih prenosnih mobilnih uređaja konektor punjenja (napajanja) je jedna od vrlo važnih hardverskih komponenti, jer bez njene funkcionalnosti nije moguć normalan i nesmetan rad tableta/telefona (pošto baterija ne može redovno da se puni ili se to dešava veoma otežano).

Zato je kvar konektora punjenja, do kojeg može dovesti nepažljivo postupanje prilikom kačenja uređaja na punjač, ali i nagla promena napona na strujnoj mreži, kvašenje konektorskog ulaza, i dr, problem koji treba što pre rešavati.

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato svojim klijentima pruža pouzdanu i efikasnu uslugu stručne dijagnostike i uspešne popravke uređaja sa neispravnim konektorom napajanja.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Pixi 10 tabletu naši vrlo iskusni i dobro obučeni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj), a svakako i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Pixi 3 (10)

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Alcatel Pixi 10 WiFi tabletu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Vi nam, naravno, možete pisati preko forme koju ćete pronaći u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju detaljniji podaci, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na tabletu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Osim efikasnog i pouzdanog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno vrši i zamenu baterije na tabletu i mobilnom telefonu, dekodiranje Alcatel telefona i kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na uređajima ovog brenda).

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena