Zamena ili popravka konektora punjenja Lenovo S60 – servis Doktor Mobil

Ako se na mobilnom telefonu pokvari neka važna hardverska komponenta, kao što je konektor punjenja (napajanja), uređaj ne može normalno da radi, pa bi neodložno trebalo pristupiti njegovoj popravci. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo S60 pametnom telefonu obavlja sigurno, bezbedno i u najkraćem roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja Lenovo S60 – servis Doktor MobilLenovo S60 je mobilni telefon srednjeg ranga koji se može nabaviti po povoljnoj ceni, a osim elegantnog dizajna odlikuje se i podrškom za LTE (4G), Dual SIM opcijom, 5.0-inčnim HD ekranom osetljivim na dodir i četvorojezgarnim procesorom brzine 1.2 GHz, uparenim sa 2 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice od 32 GB).

Tu su i kamere od 5 MP (prednja) i 13 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom), operativni sistem mu je Android verzije 4.4.2 (KitKat), a napaja se, ukoliko mu je sasvim ispravan konektor punjenja, preko integrisane (Non-removable) baterije kapaciteta 2150 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo S60

Nemogućnost mobilnog uređaja da bateriju (koja je inače ispravna) redovno i nesmetano puni, uglavnom ukazuje na kvar ili oštećenje njegovog konektora punjenja (napajanja).

Do problema te vrste može doći zbog neadekvatnog električnog napona pri punjenju, kvašenja tog dela telefona, a dosta često je uzrok i fizičko ili mehaničko oštećenje konektora (obično prilikom kačenja na punjač). U ređim situacijama se dešava da konektor otkaže „sam od sebe“ i tada je u većini slučajeva posredi neka fabrička greška.

Posledice su da smartfon ne uspeva da puni svoju bateriju (ili to čini krajnje otežano), zbog čega gubi funkcionalnost, ali je zato tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji vrši stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku uređaja sa takvim kvarom.

Specijalističku uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo S60 mobilnom telefonu naša iskusna i dobro obučena serviserska ekipa pružiće Vam pouzdano, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem roku koji bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo S60

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo S60 smartfonu je povoljna. Možete nam pisati preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu potrebne detaljnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pouzdan profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ako Vam, osim uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, u nekoj prilici zatrebaju i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na uređajima ovog proizvođača) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.