Zamena ili popravka konektora punjenja Lenovo Tab 2 A7-20 – Doktor Mobil

Ukoliko i Vaš mobilni uređaj (smartfon, fablet, tablet) ima problem sa napajanjem i autonomijom u radu (a baterija mu je ispravna), verovatno je posredi kvar ili oštećenje konektora punjenja (napajanja). Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-20 tabletu pruža sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno.

Zamena ili popravka konektora punjenja Lenovo Tab 2 A7-20 – Doktor MobilLenovo Tab 2 A7-20 je tablet uređaj pristojnih karakteristika i pristupačne cene, sa kompaktnim 7.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir, četvorojezgarnim procesorom maksimalne brzine 1.3 GHz koji dolazi u kombinaciji sa 1 GB RAM i 8 ili 16 GB skladišne memorije (+ microSD slot za kartice do najviše 32 GB).

Ima i skromnu leđnu kamericu od 2 MP (prednja je VGA), instaliran mu je OS Android verzije 4.4 (KitKat), a napaja se, naravno ako mu je ispravan konektor punjenja, pomoću integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 3450 mAh. Ovaj uređaj nema SIM karticu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Tab 2 A7-20

Kao što smo napomenuli, za uredno napajanje i stabilnu autonomiju u radu, za svaki mobilni uređaj je važno da ima potpuno funkcionalan konektor punjenja, jer u suprotnom neće moći da uspešno puni svoju bateriju (ili će to delimično i uspevati, ali vrlo, vrlo otežano).

Do takvog problema najčešće dolazi zbog grubog rukovanja prilikom priključivanja uređaja na punjač, nagle promene napona na električnoj mreži, polivanja konektorskog ulaza vodom ili nekom drugom tečnošću, itd, a ponekad se dešava i da konektor otkaže „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške pri proizvodnji.

U slučaju da ste i Vi primetili sličan kvar na Vašem tabletu, najsigurnije je da se javite našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, da uradimo stručnu dijagnostiku i efikasnu popravku uređaja.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-20 tabletu naš iskusan serviserski tim za Vas će obaviti pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-20

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo Tab 2 A7-20 tabletu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, možete nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što uspešno i kvalitetno rešavamo problem sa konektorom punjenja, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano i efikasno obavljamo i dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona i zamenu baterije na tabletu ili mobilnom telefonu.