Zamena ili popravka konektora punjenja LG Spirit – servis Doktor Mobil

Potpuno ispravan konektor punjenja ili napajanja veoma je važan za stabilno i nesmetano funkcionisanje mobilnog uređaja, jer od njega zavisi i uspešnost punjenja baterije. Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zato uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG Spirit pametnom telefonu, pruža pouzdano, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja LG Spirit – servis Doktor MobilLG Spirit je kompaktan mobilni telefon prepoznatljivog LG-jevskog dizajna koji se, uz pristupačnu cenu, odlikuje i podrškom za LTE (4G brzine mreže) i 4.7-inčnim ekranom HD rezolucije osetljivim na dodir. Radi na OS Android verzije 5.0.1 (Lollipop), pokretan četvorojezgarnim procesorom na 1.2 GHz, uparenim sa 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora (plus microSD slot do 32 GB).

Glavna kamera ovog zanimljivog smartfona ima senzor od 8 MP, autofokus i LED blic (sekundarna je od 1 MP), a za napajanje je predviđena uklonjiva baterija kapaciteta 2100 mAh (naravno, preduslov je sasvim ispravan konektor punjenja na uređaju).

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG Spirit

Mobilni telefoni koji imaju neki problem sa konektorom punjenja (kvar, oštećenje i slično) u većini slučajeva potpuno gube svoju funkcionalnost, jer nisu u mogućnosti da normalno pune svoju bateriju (ili se, pak, to dešava vrlo otežano).

Neispravnost konektora često izaziva grubo postupanje prilikom kačenja smartfona na punjač, nagla promena strujnog napona, prolivanje tečnosti po tom delu telefona, itd. (u ređim slučajevima izgleda kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, a uglavnom je posredi neka fabrička greška).

Kako god bilo, mobilnom uređaju sa takvim kvarom potrebna je stručna dijagnostika i efikasna popravka ili zamena konektora, što je intervencija koju u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo uspešno i pouzdano.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG Spirit mobilnom telefonu naši iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG Spirit

Uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na LG Spirit smartfonu u našem servisu mobilnih telefona pružamo po povoljnoj ceni. Za sve dodatne informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, molimo Vas da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili da nam pošaljete pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, efikasno i kvalitetno pruža i druge specijalističke usluge, od kojih za ovu priliku izdvajamo dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na LG uređajima) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.