Zamena ili popravka konektora punjenja Motorola Moto C – Doktor Mobil

Kada imate neki problem sa smartfonom, pouzdano i sigurno rešenje je da se javite našem servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo Vam pružiti kvalitetnu i efikasnu stručnu asistenciju. Među našim specijalističkim uslugama nalazi se i operacija zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto C pametnom telefonu koju vršimo bezbedno i u kratkom vremenskom roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja Motorola Moto C – Doktor MobilMotorola Moto C je mobilni telefon novije proizvodnje (2017) koji se može nabaviti po prilično povoljnoj ceni, a poseduje 5.0-inčni TFT ekran osetljiv na dodir, četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.1 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM i 8 ili 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 32 GB), kao i kamere sa LED blicem od 2 MP (selfi) i 5 MP (leđna).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 7.0 (Nougat), a napaja se (ukoliko ima sasvim ispravan konektor punjenja) preko uklonjive Li-Po baterije kapaciteta 2350 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto C

Jedan od problema koji može dovesti do potpune nefunkcionalnosti mobilnog telefona je i kvar ili oštećenje njegovog konektora punjenja (napajanja), pošto tada neće biti u stanju da uspešno puni bateriju (ili će to činiti veoma otežano).

Pažljivo postupanje prilikom korišćenja smartfona dosta je značajno, pošto navedeni kvar uglavnom izazivaju upravo grublje rukovanje kod kačenja uređaja na punjač, neodgovarajući napon na strujnoj mreži, kvašenje konektorskog ulaza, itd. (dešava se i da deluje kako da je konektor otkazao „sam od sebe“, najčešće zbog neke fabričke greške).

Ali koji god da je „scenario“ u Vašem slučaju, specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da uradi profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku telefona.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto C mobilnom telefonu svojim klijentima pružamo sigurno, pouzdano i vrlo bezbedno (bez rizika po uređaj), a svakako i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto C

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto C smartfonu u našem servisu mobilnih telefona je povoljna. Ako Vam budu zatrebale preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite, pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite i ukoliko Vam, osim uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, budu trebale i usluge dekodiranja Motorola telefona, servisa Motorola mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na svim uređajima Motorola/Lenovo brenda) ili zamene baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button