Zamena ili popravka konektora punjenja Motorola Moto G3 – Doktor Mobil

Efikasno rešenje u situaciji kada imate problem sa pokvarenim ili oštećenim konektorom punjenja (napajanja) na pametnom telefonu, možete pronaći u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde će Vam naša stručna i iskusna serviserska ekipa pružiti pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto G3 mobilnom telefonu.

Zamena ili popravka konektora punjenja Motorola Moto G3 – Doktor MobilMotorola Moto G3 (3rd gen) je mobilni uređaj privlačnog vodootpornog dizajna (IPX7 sertifikat) i povoljne cene, koji ima 5.0-inčni HD ekran osetljiv na dodir, četvorojezgarni procesor radnog takta 1.4 GHz, 1/2 GB RAM memorije i 8/16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do maksimalnih 32 GB), kao i kamere od 13 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom) i 5 MP (prednja).

Moto G3 radi na operativnom sistemu Android verzije 5.1.1 (Lollipop), a napaja se, kada mu je potpuno ispravan konektor punjenja, pomoću integrisane baterije kapaciteta 2470 mAh, koja će mu, pri nekom prosečnom intenzitetu korišćenja, pružiti očekivanu jednodnevnu autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto G3

Da bi Vam mobilni telefon nesmetano radio, važno je da njegove komponente, a naročito one ključne u koje spada i konektor punjenja ili napajanja, budu sasvim ispravne.

Ako to nije slučaj (npr. konektor je pokvaren ili oštećen grubljim rukovanjem kod kačenja na punjač, nestabilnim naponom na električnoj mreži, prodorom tečnosti u taj deo uređaja, itd), telefon će raditi otežano ili, čak, uopšte neće biti funkcionalan (u situaciji kada je kvar takav da je potpuno onemogućeno punjenje baterije).

Srećom, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pruži pouzdanu profesionalnu asistenciju i uradi stručnu dijagnostiku i popravku neispravnog mobilnog uređaja.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto G3 pametnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto G3

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto G3 smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Naravno, svakako nam se javite putem telefona Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit preko forme u sledećem pasusu ovog teksta ako Vam budu trebale detaljnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku telefona.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Budite uvereni da ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti maksimum da uspešno i efikasno rešimo svaki Vaš problem sa pametnim telefonom, a pored opisane intervencije na konektoru punjenja, kvalitetno i pouzdano radimo i dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Motorola/Lenovo uređajima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.