Na tabletima, baš kao i na mobilnim telefonima, može doći do kvara konektora punjenja (napajanja), što će proizvesti totalnu nefunkcionalnost uređaja. Srećom, u takvoj situaciji možete se osloniti na specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će za Vas uraditi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Alcatel One Touch Pixi 3 (7) tabletu.

Zamena konektora punjenja Alcatel Pixi 3 (7) – Doktor MobilAlcatel Pixi 3 (7) 3G je veoma pristupačan tablet namenjen manje zahtevnim ljubiteljima ovih uređaja koji dolazi sa 7.0-inčnim TFT ekranom osetljivim na dodir, Androidom verzije 4.4.2 (KitKat), Dual-core procesorom maksimalnog radnog takta 1.3 GHz, skromnih 512 MB RAM i 4 GB interne memorije (plus microSD slot do 32 GB) i primarnom kamericom od 2 MP (sekundarna je VGA).

Za napajanje ovog uređaja zadužena je integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 2820 mAh, za čiji normalan rad i nesmetano „hranjenje“ električnom energijom je jako važno da na tabletu bude sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Alcatel Pixi 3 (7)

Pokvaren ili oštećen konektor punjenja (napajanja) na tabletu, kao što smo napomenuli, onemogućiće redovno i pouzdano punjenje njegove baterije, zbog čega uređaj neće imati stabilno napajanje energijom i neće moći normalno da radi.

Do takvog kvara najčešće dolazi zbog fizičkih oštećenja konektora prouzrokovanih nepažljivim rukovanjem kod priključivanja na punjač, a slični problemi mogu se javiti i ako se koristi loš punjač, usled neodgovarajućeg strujnog napona, kvašenja tog dela uređaja, itd.

Pošto je to dosta ozbiljan problem, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim stručnim timom i najsavremenijim alatima, stoji Vam na raspolaganju da efikasno i bezbedno otkloni nastali kvar.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Pixi 3 (7) tabletu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel Pixi 3 (7)

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Alcatel One Touch Pixi 3 (7) tabletu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Vi nam slobodno možete pisati preko forme u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone našeg servisa ukoliko Vam zatrebaju preciznije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i u slučaju da Vam, pored zamene konektora punjenja, zatrebaju usluge zamene baterije na tabletu ili mobilnom telefonu, dekodiranje Alcatel telefona ili kompletan servis Alcatel mobilnih telefona (uspešno rešavanje svih softverskih i hardverskih problema).

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena