• Tel: 011/405-8049
  • Mob: 062/161-7002

Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 320

Ukoliko uočite da Vaš mobilni telefon ne registruje da je priključen na punjač, vrlo verovatno je došlo do kvara ili oštećenja konektora punjenja (napajanja), što je problem koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno rešavamo sigurnom i bezbednom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 320 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na HTC Desire 320 – Doktor MobilHTC Desire 320 je pristojan pametni telefon namenjen ne baš zahtevnim korisnicima koji dolazi sa 4.5-inčnim TFT touchscreen ekranom rezolucije 480 x 854 piksela, četvorojezgarnim procesorom na 1.3 GHz sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije, operativnim sistemom Android 4.4.2 (KitKat), prednjom VGA kamericom i primarnom kamerom od 5 MP ili 8 MP (sa autofokusom i LED blicem).

Punjenje ovog smartfona vrši se preko baterije kapaciteta 2100 mAh koju mu daje neku prosečnu jednodnevnu autonomiju u radu, a preduslov za stabilno i nesmetano napajanje uređaja električnom energijom je, naravno, sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 320

Osim problema pomenutog u uvodnom delu ovog teksta (nemogućnost uređaja da detektuje povezanost sa punjačem), i otežano punjenje baterije predstavlja simptom koji bi mogao da označava neki kvar na konektoru punjenja i napajanja.

Do toga često dolazi usled grubog rukovanja prilikom kačenja telefona na punjač (mehanička oštećenja), kvašenja tog dela uređaja, neodgovarajućeg punjača ili neadekvatnog strujnog napona, a ponekad uzrok kvara i ne mora biti očigledan (npr. može da izgleda kako je konektor otkazao „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške i slično).

U svakom slučaju, ako imate takav problem na svom telefonu, najsigurnije je da se obratite servisu Doktor Mobil u Beogradu da uradimo profesionalnu dijagnostiku i efikasno otklonimo ustanovljeni kvar.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 320 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 320

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 320 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Ako Vam budu trebale konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, budite slobodni da nam pišete preko formulara u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Fiksni: 011/405-80-49 Telenor: 062/16-17-002 MTS 064/311-7552

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i u slučaju da Vam, pored uspešne popravke konektora punjenja, zatrebaju druge profesionalne usluge, kao što su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Mobilni svet