Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 526, 526G

Pošto je oštećenje, odnosno ozbiljniji kvar konektora punjenja ili napajanja prilično čest razlog potpune nefunkcionalnosti mobilnog uređaja, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovani smo za pouzdano i bezbedno sprovođenje postupka zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 526 i HTC Desire 526G pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja HTC Desire 526, 526G – Doktor Mobil

HTC Desire 526 i HTC Desire 526G su cenovno nešto povoljniji mobilni telefoni popularne tajvanske kompanije koji raspolažu kompaktnim 4.7-inčnim ekranima osetljivim na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela, četvorojezgarnim procesorima na 1.1/1.3 GHz, 1/1.5 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (može se povećati microSD memorijskom karticom), OS Android 5.1 (Lollipop) i kamerama od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (selfi).

Ukoliko imaju sasvim ispravan konektor punjenja, ovi smartfoni napajaju se preko uklonjivih litijum-jonskih baterija kapaciteta 2000 mAh koje im pružaju solidnu autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 526, 526G

Da bi mobilni telefon normalno i uravnoteženo radio, važno je da ima kontinuirano i nesmetano napajanje električnom energijom, što neće biti moguće ako je na uređaju pokvaren ili oštećen konektor punjenja.

Kvar te značajne hardverske komponente može nastati fizičkim oštećenjem prilikom kačenja na punjač, a takođe i korišćenjem lošeg punjača, usled nagle promene strujnog napona ili kvašenjem tog dela smartfona.

U takvim slučajevima rezultat je obično situacija u kojoj telefon ne registruje da je pruključen na punjač ili otežano puni svoju bateriju (ili je uopšte ne puni), što je znak da treba potražiti pouzdanu stručnu servisersku pomoć.

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 526 ili HTC Desire 526G mobilnom telefonu za Vas obavi sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 526 i 526G

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 526 i HTC Desire 526G smartfonu u našem servisu je povoljna. U slučaju da Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za sprovođenje ovog postupka, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pouzdano otklanjanje problema sa konektorom punjenja samo je jedna od specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, jer isto tako kvalitetno i uspešno radimo i dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.