Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 728G

Stručna i efikasna pomoć najvažnija je za uspešno otklanjanje kvara na konektoru punjenja ili napajanja mobilnog telefona. Taj dosta složen i osetljiv postupak u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas ćemo profesionalno obaviti pouzdanom i bezbednom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 728G pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na HTC Desire 728G – Doktor MobilHTC Desire 728G je pametni telefon ili fablet srednje klase koji dolazi sa podrškom za Dual SIM, 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom koji radi na taktu 1.3 GHz, ukombinovan sa 1.5 GB RAM i 16 GB skladišne memorije proširive do 256 GB, a za fotografije i video zapise tu su kamere sa senzorima od 5 MP (prednja) i 13 MP (glavna, sa autofokusom, LED blicem, HDR i panorama funkcijama).

Instaliran mu je OS Android 5.1.1 (Lollipop), a napaja se, ukoliko ima ispravan konektor punjenja, pomoću integrisane baterije kapaciteta 2800 mAh koja mu pruža solidnu autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 728G

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za efikasno i pouzdano rešavanje problema sa neispravnim konektorom punjenja ili napajanja na mobilnom uređaju.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 728G mobilnom telefonu pružićemo Vam veoma sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Sa tom hardverskom komponentom treba pažljivo rukovati, pošto do oštećenja ili kvara najčešće dolazi upravo zbog grubljeg postupanja prilikom kačenja konektora na punjač, a probleme mogu izazvati i neadekvatan strujni napon i kvašenje tog dela smartfona.

Zbog kvara ove vrste mobilni uređaj će biti sasvim nefunkcionalan (njegova baterija neće moći normalno da se puni ili će to biti vrlo otežano, a može se desiti da telefon i „ne vidi“ da je priključen na punjač), pa nam se javite da uradimo stručnu dijagnostiku i uspešno izvršimo popravku Vašeg smartfona.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 728G

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 728G smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ako Vam ipak trebaju preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, budite slobodni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis Doktor Mobil u Beogradu, sa svojim iskusnim timom servisera, stoji Vam na raspolaganju da uspešno otkloni svaki kvar na Vašem pametnom telefonu, a pored opisanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, efikasno i pouzdano vršimo i dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button