Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC Desire 820G+, 820S

Pokvaren konektor napajanja na pametnom telefonu je problem koji treba rešavati što pre, jer će najverovatnije izazvati totalnu nefunkcionalnost uređaja. Zato Vas pozivamo da se u takvoj situaciji javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu gde zamenu ili popravku konektora punjenja na HTC Desire 820G+ i HTC Desire 820S mobilnom telefonu vršimo sigurno i pouzdano.

Zamena konektora punjenja na HTC 820G+ i 820S – Doktor MobilHTC Desire 820G+ i HTC Desire 820S su mobilni telefoni prilično kvalitetne izrade koji u polikarbonatnom kućištu donose velike 5.5-inčne ekrane HD rezolucije, osmojezgarne procesore na 1.7 GHz, 1/2 GB RAM i 16 GB skladišne memorije (uz microSD slot za kartice do 32 GB), OS Android 4.4.4 (KitKat) i kamere od 13 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 8 MP (selfi).

Imaju i podršku za Dual SIM i dobre BoomSound zvučnike, a za napajanje je na raspolaganju integrisana baterija kapaciteta 2600 mAh (naravno, za njen uspešan rad, na uređaju mora biti potpuno ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC Desire 820G+ i 820S

Problem sa konektorom punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu mogu izazvati nepažljivo rukovanje prilikom kačenja uređaja na punjač, prodor tečnosti u taj deo telefona, neodgovarajući električni napon na mreži, itd.

„Rezultat“ će u velikom broju slučajeva biti nefunkcionalan smartfon koji nije u stanju da puni svoju bateriju (ili to čini veoma otežano), a ponekad se prosto desi da uređaj ni ne registruje da je priključen na punjač.

Tada treba potražiti profesionalnu pomoć kako bi se telefon što pre osposobio za normalan rad, a servis Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da uradi stručnu dijagnostiku i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na HTC Desire 820G+ ili HTC Desire 820S mobilnom telefonu.

Naša iskusna i dobro obučena serviserska ekipa ovu operaciju za Vas će obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez rizika po uređaj), uz naročit trud da ceo posao bude gotov u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC Desire 820G+ i 820S

Uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na HTC Desire 820G plus i HTC Desire 820S smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. Ako Vam budu zatrebale detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, kvalitetno i efikasno pruža i usluge dekodiranja HTC telefona, servisa HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamene baterije na mobilnom telefonu.