Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC One M8s – Doktor Mobil

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu profesionalnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One M8s pametnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku. To je postupak koji treba sprovesti na smartfonu koji nije u stanju da puni svoju bateriju zbog toga što mu je pokvaren ili oštećen konektor napajanja (punjenja).

Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC One M8s – Doktor MobilHTC One M8s je mobilni telefon vrlo kvalitetne izrade (naslednik je modela M8), a dolazi u metalnom kućištu, sa 5.0-inčnim Super LCD3 Full HD ekranom osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorom uparenim sa 2 GB RAM i 16/32 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB) i kamerama od 5 MP (selfi) i 13 MP + 2 MP (dualna leđna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem).

Ovaj smartfon koji u ruci ostavlja utisak premijum uređaja, radi na OS Android 5.0 (Lollipop), ima podršku za LTE (4G), a napaja se pomoću integrisane baterije kapaciteta 2840 mAh (naravno, uslov je da na telefonu bude potpuno funkcionalan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC One M8s

Neispravan ili oštećen konektor punjenja na mobilnom telefonu može izazvati dosta problema u radu uređaja, pošto će najverovatnije dovesti do toga da baterija ne može da se puni (ili da može, ali vrlo, vrlo otežano).

To je problem koji je obično prouzrokovan grubljim rukovanjem prilikom kačenja na punjač (fizička oštećenja), neodgovarajućim strujnim naponom, prodorom tečnosti u taj deo telefona i sl, a posledica je najčešće nefunkcionalnost smartfona.

Ipak, i za takvo stanje „ima leka“, jer servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vrši efikasnu i kvalitetnu dijagnostiku i popravku uređaja koji imaju problem sa radom konektora napajanja.

Naši stručni serviseri operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One M8s mobilnom telefonu za Vas će obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One M8s

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na HTC One M8s smartfonu, ona je u našem servisu mobilnih telefona povoljna. Vi nam svakako možete pisati putem formulara u nastavku ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored navedene intervencije na konektoru napajanja, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i pouzdano pružamo i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) i zamena baterije na mobilnim telefonima.