Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC One M9 i M9+

Mada modeli mobilnih telefona iz premijum segmenta svakako imaju ugrađene vrlo kvalitetne komponente, i na tim uređajima se može pokvariti neki važan hardverski deo, kao što je npr. konektor napajanja (punjenja). U takvoj situaciji tu je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će Vam pružiti provereno pouzdanu i bezbednu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One M9 ili HTC One M9+ pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na HTC One M9 i M9+ (Doktor Mobil)HTC One M9 i HTC One M9+ su kvalitetno izrađeni mobilni telefoni metalnog dizajna sa Super LCD3 ekranima osetljivim na dodir od 5.0, odnosno 5.2 inči, Androidom 5.0/5.0.2 (Lollipop), osmojezgarnim procesorom sa 3 GB RAM i 32 GB skladišne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB) i odličnim kamerama od 4 MP (selfi, UltraPixel, sa HDR funkcijom) i 20 MP (primarna, sa dvotonskim LED blicem, autofokusom i brojnim softverskim funkcijama).

Integrisane baterije kapaciteta 2840 mAh pružiće ovim uređajima sigurnu celodnevnu autonomiju u radu (pri intenzivnijem korišćenju), ali preduslov za to je da smartfon ima sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC One M9 i M9+

Konektor punjenja ili napajanja, kako pokazuje iskustvo, „najlakše“ se ošteti kada se grubo rukuje prilikom priključivanja telefona na punjač, a problemi iste vrste mogu nastati i zbog nagle promene strujnog napona i kvašenja konektorskog ulaza.

Ozbiljnost ovog kvara ogleda se u tome što mobilni telefon sa pokvarenim konektorom napajanja najčešće postaje gotovo potpuno neupotrebljiv, jer otežano ili uopšte ne puni svoju bateriju, zbog čega nema stabilno napajanje električnom energijom.

„Sreća u nesreći“ je da takav problem veoma jednostavno i efikasno možete rešiti u servisu Doktor Mobil u Beogradu, jer vršimo pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na HTC One M9 i HTC One M9+ mobilnom telefonu.

Tu profesionalnu operaciju za Vas ćemo obaviti garantovano sigurno i bezbedno (bez rizika po uređaj) i naravno u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One M9 i M9+

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One M9 i HTC One M9+ smartfonu u našem servisu je povoljna. Vi nam se slobodno možete javiti na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pisati popunjavanjem podataka u formi ispod ovog teksta ako Vam zatrebaju preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ukoliko Vam, pored efikasnog i uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, bude potrebna i neka druga stručna intervencija, npr. dekodiranje HTC telefona, servis HTC mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.