Zamena ili popravka konektora punjenja na HTC One ME

Među mnogim kvarovima koji mogu nastati na mobilnom telefonu, problem sa konektorom punjenja je jedan od najkritičnijih pošto će najverovatnije prouzrokovati totalnu nefunkcionalnost uređaja. Ali servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas izvrši bezbednu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One ME pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na HTC One ME – Doktor MobilHTC One ME je mobilni telefon kvalitetne izrade i veoma dobrih karakteristika, koji se može pohvaliti podrškom za Dual SIM i 4G brzine mreže, 5.2-inčnim ekranom osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorom radnog takta 2.2 GHz uparenim sa 3 GB RAM memorije, 32 GB skladišne memorije proširive microSD karticom do 256 GB i kamerama sa senzorima od 20 MP (leđna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 4 MP (prednja).

Instaliran mu je OS Android 5.0.2 (Lollipop), sa HTC Sense 7.0 korisničkim interfejsom, a napaja se, kada mu je ispravan konektor punjenja, preko integrisane baterije kapaciteta 2840 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na HTC One ME

Kada Vam se na mobilnom telefonu pokvari ili ošteti konektor punjenja (napajanja), najbolje je da se što pre javite specijalizovanom servisu mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil u Beogradu.

Takav kvar najčešće je izazvan nepažnjom prilikom kačenja uređaja na punjač (na taj način mogu nastati ozbiljna fizička ili mehanička oštećenja), a uzroci mogu biti i prodor tečnosti u taj deo smartfona i nagla promena napona na strujnoj mreži.

Bilo kako bilo, posledica će u većini slučajeva biti telefon koji ne može normalno da radi, jer nije u mogućnosti da nesmetano puni svoju bateriju ili to čini vrlo otežano (ponekad i ne registruje da je priključen na punjač).

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One ME mobilnom telefonu naš stručan serviserski tim za Vas će obaviti veoma sigurno, pouzdano i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na HTC One ME

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na HTC One ME smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko budete želeli da dobijete više informacija o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljte pisani upit preko forme u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uspešna i efikasna zamena/popravka konektora punjenja samo je jedna od brojnih specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, jer kvalitetno radimo i dekodiranje HTC telefona, kompletan servis HTC mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na uređajima ovog južnokorejskog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.