Zamena ili popravka konektora punjenja na Huawei Nova, Huawei Nova plus

Mobilni telefon na kojem je pokvaren ili oštećen konektor punjenja neće biti funkcionalan pošto mu je tim kvarom onemogućeno redovno napajanje energijom. Zato u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu i efikasnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Nova i Huawei Nova plus pametnim telefonima.

Zamena konektora punjenja na Huawei Nova/Nova+ (Doktor Mobil)Huawei Nova i Huawei Nova plus su elegantni pametni telefoni kvalitetne izrade, sa dobro izbalansiranim gabaritima s obzirom na veličine njihovih IPS LCD touchscreen ekrana (5.0“ na modelu Nova i 5.5“ na verziji Nova plus, oba u Full HD rezoluciji). Rade na OS Android 6.0.1 (Marshmallow) sa osmojezgarnim procesorima na 2.0 GHz, uz 3 GB RAM i 32 GB interne memorije.

Dosta dobru autonomiju u radu ovim uređajima pružaju integrisane litijum-polimerske baterije kapaciteta 3020 mAh (Nova), odnosno 3340 mAh (Nova plus), naravno ukoliko se neometano i stabilno pune, što je slučaj samo na telefonima koji imaju potpuno ispravan konektor napajanja (punjenja).

Zamena ili popravka konektora punjenja na Huawei Nova, Huawei Nova plus

Do problema sa ispravnošću ove važne hardverske komponente na pametnom telefonu često dolazi zbog oštećenja uzrokovanim grubim rukovanjem prilikom priključivanja smartfona na punjač, a ponekad je uzrok kvašenje konektorskog ulaza ili neodgovarajući električni napon (ređe se dešava i da konektor punjenja otkaže „sam od sebe“, uglavnom zbog određene fabričke greške).

Bez obzira na razlog kvara, u takvoj situaciji uređaj neće moći da se priključi na punjač (ili će to biti otežano) ili uopšte neće registrovati da je povezan sa punjačem, pa će njegova baterija ostati bez preko potrebnog napajanja električnom energijom.

Ako imate takav ili sličan problem na svom pametnom telefonu, slobodno se obratite našem specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo stručnu dijagnostiku i efikasno otklonimo nastali kvar na uređaju.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Nova ili Huawei Nova plus mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Nova, Huawei Nova plus

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Huawei Nova ili Huawei Nova plus smartfonu u našem servisu pružamo po povoljnoj ceni. Ukoliko su Vam neophodni precizniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite preko forme u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane zamene/popravke konektora punjenja, uspešno i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja Huawei telefona, servisa Huawei mobilnih telefona (rešavanje svih hardverskih i softverskih problema) i zamene baterije na mobilnim telefonima.