Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A1000

Mnogi vlasnici mobilnih telefona kojima se desilo da nekako oštete ili pokvare konektor punjenja, u dilemi su kako da taj problem reše bezbedno i bez dodatnih muka. Naša poruka je da se treba javiti proverenom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A1000 pametnom telefonu pruža sigurno i pouzdano.

Zamena konektora punjenja Lenovo A1000 – servis Doktor MobilLenovo A1000 je pametni telefon jeftinije cene koji u plastičnom kućištu donosi kompaktan 4.0-inčni TFT ekran osetljiv na dodir (rezolucija mu je 480 x 800 piksela), četvorojezgarni procesor brzine 1.3 GHz, uparen sa 1 GB RAM memorije i 8 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do najviše 32 GB) i glavnu kameru od 5 MP sa LED blicem (sekundarna kamerica je VGA).

Ovaj mobilni uređaj ima i podršku za Dual SIM, radi na operativnom sistemu Android verzije 5.0 (Lollipop), a autonomiju u radu mu pruža, naravno kada je na telefonu ispravan konektor punjenja, izmenjiva litijum-polimerska baterija kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo A1000

Konektor punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu može da se pokvari nepažnjom (npr. grubim kačenjem na punjač često nastaju fizička ili mehanička oštećenja), korišćenjem lošeg punjača, prolivanjem tečnosti po konektorskom ulazu ili usled nagle promene napona na električnoj mreži.

U nekim situacijama može da deluje kako da je konektor otkazao „sam od sebe“ (najčešće je u tim slučajevima u pitanju neka fabrička greška), ali bez obzira na razlog kvara, problem je što će telefon najverovatnije postati sasvim nefunkcionalan, jer neće biti u stanju da normalno puni svoju bateriju (ili će je puniti, ali vrlo, vrlo otežano).

Može se dogoditi i da telefon uopšte i ne „primećuje“ da je priključen na punjač, a sve su to stanja koja zahtevaju ozbiljnu stručnu dijagnostiku i pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo A1000 mobilnom telefonu.

Zato Vas pozivamo da se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde ćemo popravku Vašeg smartfona obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A1000

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo A1000 smartfonu u našem servisu je povoljna. Svi kojima su potrebne preciznije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, mogu nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ili nam poslati pisani upit putem forme koja se nalazi u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu za Vas i ukoliko Vam, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, zatrebaju neke druge softverske ili hardverske intervencije, kao što su dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.