Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A2010

Efikasna i pouzdana profesionalna asistencija veoma je značajna da biste se uspešno i bez nepotrebnih muka izborili sa problemom pokvarenog konektora napajanja na mobilnom uređaju. Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A2010 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu vršimo veoma sigurno, bezbedno i u najkraćem roku.

Zamena konektora punjenja Lenovo A2010 – servis Doktor MobilLenovo A2010 je jedan od najjeftinijih 4G modela pametnog telefona, a dolazi sa podrškom za Dual SIM, Androidom verzije 5.1 (Lollipop) i 4.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 480 x 854 piksela. Ima četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.0 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije za skladištenje podataka i aplikacija (ona se microSD karticom može povećati do 32 GB).

Prilično skromne kamere ovog smartfona imaju senzore od 2 MP (prednja) i 5 MP (leđna, sa LED blicem), a napaja se, ako mu je sasvim ispravan konektor punjenja, preko izmenjive baterije kapaciteta 2000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo A2010

Oštećenje ili kvar konektora punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu, do kojeg najčešće dolazi nepažljivim rukovanjem prilikom priključivanja uređaja na punjač, prouzrokovaće i nefunkcionalnost telefona, pošto neće biti u stanju da redovno i nesmetano puni svoju bateriju.

Do ovog problema može doći i usled kvašenja tog dela smartfona i nagle promene napona na električnoj mreži (prilikom punjenja uređaja), a ponekad se dešava da konektor otkaže „sam od sebe“ (najverovatnije zbog neke fabričke greške).

Kvar konektora napajanja primetićete po tome što uređaj otežano (ili nikako) puni bateriju, a postoji mogućnost da uopšte i ne „prepozna“ da je prikačen na punjač, što su ubedljivi razlozi da se javite profesionalnom servisu mobilnih telefona, kao što je naš servis Doktor Mobil, kako bi se nastali problem što pre otklonio.

Stručnu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A2010 mobilnom telefonu naši iskusni serviseri za Vas će obaviti pouzdano, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A2010

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo A2010 smartfonu u našem servisu je povoljna. U slučaju da Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite ako imate bilo kakav problem sa pametnim telefonom, a osim opisane operacije, kvalitetno i efikasno radimo i dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnom telefonu.