Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A5000 – Doktor Mobil

Pouzdan profesionalni servis jako je važan kada dođete u situaciju da Vam zbog nekog ozbiljnijeg kvara ne radi mobilni telefon. Jedan od takvih slučajeva je i otkazivanje konektora napajanja, što je problem koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno rešavamo zamenom ili popravkom konektora punjenja na Lenovo A5000 pametnom telefonu.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A5000 – Doktor MobilLenovo A5000 je mobilni telefon solidnih karakteristika koji se može nabaviti po dosta povoljnoj ceni, a poseduje podršku za Dual SIM, 5.0-inčni ekran HD rezolucije osetljiv na dodir, četvorojezgarni procesor na 1.3 GHz uparen sa 1 GB sistemske RAM i 8 GB skladišne memorije (plus microSD slot do 32 GB) i kamere od 8 MP (glavna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (prednja).

Radi na operativnom sistemu Android verzije 4.4.2 (KitKat), a veliki adut mu je jaka integrisana baterija kapaciteta 4000 mAh koja će mu pružiti natprosečnu autonomiju u radu (razume se, kada je na uređaju sasvim ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo A5000

Kvar ili oštećenje konektora punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu trebalo bi što pre otkloniti, pošto je to jedan od problema koji mogu izazvati totalnu nefunkcionalnost uređaja (otežano ili uopšte ne puni bateriju, pa ne može ni da radi).

Neispravnost te vrste vrlo često je prouzrokovana nepažljivim rukovanjem prilikom kačenja na punjač, a može se javiti i usled nagle promene napona na električnoj mreži, kvašenja konektora, itd. (ponekad izgleda kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške pri prozvodnji).

U svakom slučaju, potrebno je uraditi preciznu dijagnostiku i zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo A5000 mobilnom telefonu, što je stručan posao koji treba proveriti iskusnim i dobro obučenim profesionalcima.

Zato ovu uslugu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu svojim klijentima pružamo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a ceo postupak završavamo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A5000

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo A5000 smartfonu je povoljna. Ako Vam zatrebaju detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite kroz formular koji ćete pronaći u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju i ukoliko Vam, pored opisanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, budu trebale i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.