Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A6000 – Doktor Mobil

Ako se „mučite“ sa punjenjem mobilnog telefona jer mu je propao ili se oštetio konektor napajanja, slobodno se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo za Vas taj problem rešiti efikasno i pouzdano. Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A6000 pametnom telefonu pružamo sigurno, bezbedno i u što je moguće kraćem roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A6000 – Doktor MobilLenovo A6000 je solidan mobilni telefon prilično pristupačne cene, koji se odlikuje podrškom za 4G (LTE), Dual SIM opcijom, 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir, operativnim sistemom Android verzije 4.4.4 (KitKat) i četvorojezgarnim procesorom na 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD za kartice do maksimalnih 32 GB).

Ima i kamere od 8 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 2 MP (selfi), a napaja se, razume se kada mu je sasvim ispravan konektor punjenja, preko izmenjive baterije kapaciteta 2300 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo A6000

Jedan od problema zbog kojih mobilni telefon može potpuno da izgubi funkcionalnost je kvar konektora punjenja (napajanja), pošto u takvom stanju neće moći uspešno i redovno da puni svoju bateriju.

Do ove vrste neispravnosti konektora najčešće dolazi usled grubljeg postupanja prilikom kačenja smartfona na punjač (tako nastaju fizička oštećenja), neodgovarajućeg napona na strujnoj mreži, kvašenja tog dela telefona, itd. (nekada izgleda kao da je konektor otkazao „sam od sebe“ i tu je uglavnom problem neka fabrička greška).

U svakom slučaju, da bi mogao normalno da radi, uređaju je potrebna popravka konektora, a za to Vam na raspolaganju stoji naš specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Profesionalnu dijagnostiku i pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo A6000 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A6000

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo A6000 smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Izvolite, pišite nam preko forme iz sledećeg pasusa ovog teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu trebale konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što efikasno i pouzdano otklanjamo problem sa konektorom punjenja, u profesionalnom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vršimo i druge stručne intervencije, od kojih Vam ovom prilikom predstavljamo dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na uređajima ovog proizvođača) i zamenu baterije na mobilnom telefonu.