Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A6010 – Doktor Mobil

Među važnim specijalističkim intervencijama koje uspešno i pouzdano obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je i postupak zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A6010 pametnom telefonu. Naša vrlo stručna i iskusna serviserska ekipa ovu operaciju vrši sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A6010 – Doktor MobilLenovo A6010 je mobilni telefon pristojnih performansi i povoljne cene, koji poseduje podršku za 4G (LTE) brzine mreže, 5.0-inčni HD ekran osetljiv na dodir, četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, ukombinovan sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (proširive microSD karticom do maksimalnih 32 GB) i kamere od 8 MP (glavna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (selfi).

Operativni sistem instaliran na ovaj uređaj je Android verzije 5.0 (Lollipop), a za napajanje je predviđena izmenjiva Li-Po baterija solidnog kapaciteta od 2300 mAh (naravno, da bi bilo uspešno, uređaj mora imati sasvim ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo A6010

Grublje rukovanje prilikom kačenja smartfona na punjač, neodgovarajući napon na električnoj mreži, prodor vode u konektorski ulaz, neki su od najčešćih načina na koje dolazi do kvara ili oštećenja konektora punjenja na mobilnom telefonu (ponekad izgleda kao da je konektor prestao da radi „sam od sebe“, a uglavnom je posredi neka fabrička greška).

Sve u svemu, takav problem predstavlja priličan „izazov“ za rad svakog mobilnog uređaja, pošto će onemogućiti uspešno punjenje njegove baterije, pa time i stabilno napajanje električnom energijom.

Zato što pre treba pristupiti profesionalnoj dijagnostici i popravci ustanovljenog kvara, što je osetljiv posao koji ćemo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas obaviti pouzdano i efikasno.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A6010 mobilnom telefonu pružićemo Vam veoma sigurno i bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon), uz poseban trud da sve bude završeno u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A6010

U našem servisu mobilnih telefona cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo A6010 smartfonu je povoljna. Vi nam svakako možete pisati preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas pozvati na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju dodatne informacije o ceni ili o roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je znati da je servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i obavezno nam se obratite i ako Vam, osim pouzdanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, nekada zatrebaju i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke na svim Lenovo uređajima) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button