Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo A7000

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da za Vas uspešno i efikasno reši problem sa oštećenim konektorom napajanja na mobilnom uređaju. Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A7000 pametnom telefonu pružićemo Vam pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Zamena konektora punjenja Lenovo A7000 – servis Doktor MobilLenovo A7000 je pametni telefon ili fablet solidnih performansi koji dolazi sa podrškom za Dual SIM, dobrim zvukom, velikim 5.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, osmojezgarnim procesorom na 1.5 GHz, 2 GB RAM i 8 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 32 GB), kao i kamerama od 8 MP (leđna, sa autofokusom i dvotonskim LED blicem) i 5 MP (prednja).

Uređaj se napaja pomoću izmenjive baterije kapaciteta 2900 mAh koja bi, zahvaljujući procesoru koji nije preveliki gutač energije, trebalo da mu pruži vrlo dobru autonomiju u radu, razume se ako se redovno i bez smetnji puni, tj. ukoliko je na smartfonu sasvim ispravan konektor napajanja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo A7000

Nemogućnost kontinuiranog punjenja baterije usled kvara na konektoru napajanja ili punjenja (ponekad telefon i „ne vidi“ da je priključen na punjač), prouzrokovaće i potpunu nefunkcionalnost mobilnog uređaja.

Do takvog problema najčešće dolazi zbog grubog rukovanja prilikom kačenja na punjač (fizička oštećenja), a kvar može nastati i pri nagloj promeni električnog napona ili prolivanju tečnosti po tom delu telefona (ređe se dešava i da konektor otkaže „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške).

Ipak, i ako je sa konektorom punjenja na Vašem telefonu sličan slučaj, nemojte se previše brinuti, nego se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu da uradimo struču dijagnostiku i pouzdano i efikasno otklonimo kvar.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A7000 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem vremenskom roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A7000

Sama cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo A7000 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko poželite da dobijete konkretnije informacije (o ceni ili roku za popravku telefona), slobodno nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pošaljite pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalno i kvalitetno rešavanje problema na mobilnim uređajima je osnovna misija servisa Doktor Mobil u Beogradu, pa nam se svakako obratite i ako Vama ili Vašim prijateljima, osim pomenute zamene konektora punjenja, zatrebaju usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.