Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo K3 Note – Doktor Mobil

Primetili ste da Vaš smartfon ne može uspešno da puni bateriju ili čak i „ne vidi“ da je priključen na punjač? Ne brinite, verovatno je u pitanju problem sa konektorom napajanja. Javite nam se ili dođite u servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo sigurno, pouzdano i u najkraćem roku uraditi zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo K3 Note pametnom telefonu.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo K3 Note – Doktor MobilLenovo K3 Note je kvalitetno izrađen i cenovno povoljan mobilni telefon (fablet) koji se odlikuje podrškom za Dual SIM, prostranim 5.5-inčnim Full HD ekranom osetljivim na dodir, osmojezgarnim procesorom brzine 1.7 GHz, koji dolazi sa 2 GB RAM-a i 16 GB skladišnog prostora (plus microSD slot za memorijske kartice do 32 GB), a tu su i kamere od 5 MP (frontalna) i 13 MP (leđna, sa dvotonskim LED blicem i autofokusom).

Instaliran mu je operativni sistem Android verzije 5.0.2 (Lollipop), ima i podršku za 4G (LTE), a napaja se, kada ima ispravan konektor punjenja, naravno, preko izmenjive baterije sa kapacitetom od 3000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo K3 Note

Kao što smo naveli u uvodnom delu teksta, problem sa konektorom punjenja (napajanja) može da izazove potpunu nefunkcionalnost mobilnog telefona, pošto uređaj sa takvim kvarom uglavnom ne može da puni bateriju ili to radi krajnje otežano.

Tu situaciju mogu da izazovu različiti faktori, a među najčešćim su nepažnja prilikom kačenja smartfona na punjač, neodgovarajući napon na električnoj mreži, prolivanje tečnosti po konektorskom ulazu, itd. (dešava se i da konektor prestane da radi „sam od sebe“, uglavnom zbog određene fabričke greške).

Ali koji god da je razlog neispravnosti, da bi uređaj imao stabilno i redovno napajanje energijom, važno je što pre izvršiti efikasnu popravku ovog kvara, što je postupak koji pouzdano obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K3 Note mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po smartfon) i svakako u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K3 Note

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo K3 Note smartfonu u našem servisu mobilnih telefona vršimo po povoljnoj ceni. Ako želite da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, efikasno i pouzdano vrši i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na Lenovo uređajima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.