Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo K4 Note

Neke hardverske komponente mobilnog telefona, kao što je npr. konektor napajanja, zahtevaju hitniju popravku pošto bez njih uređaj uopšte ne može da radi. Ako i Vi imate sličan problem, slobodno se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, gde zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo K4 Note pametnom telefonu vršimo pouzdano i bezbedno.

Zamena konektora punjenja na Lenovo K4 Note – Doktor MobilLenovo K4 Note (alternativni nazivi ovog modela su Lenovo Vibe X3 Lite i Lenovo A7010) je mobilni telefon lepog izgleda, sa velikim 5.5-inčnim ekranom osetljivim na dodir u Full HD rezoluciji, Androidom verzije 5.1.1 (Lollipop), osmojezgarnim procesorom na 1.3 GHz u kombinaciji sa 2 ili 3 GB RAM i 8/16/32 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB) i kamerama od 5 MP (selfi) i 13 MP (glavna, sa dvotonskim LED blicem i faznim autofokusom).

Uz podršku za Dual SIM i čitač otiska prsta, ovaj mobilni uređaj poseduje i integrisanu bateriju kapaciteta 3300 mAh, koja mu pruža autonomiju kojom ćete biti zadovoljni, naravno, uz uslov da je na smartfonu potpuno ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo K4 Note

Za stabilan i nesmetan rad mobilnog telefona, kao što smo napomenuli, jako je važno da uredno puni svoju bateriju, što neće biti moguće ako je na telefonu pokvaren ili oštećen konektor punjenja (napajanja).

Takav problem najčešće izaziva grubo postupanje prilikom kačenja smartfona na punjač, a slične posledice mogu nastati i usled prodora tečnosti u taj deo uređaja, kao i zbog neadekvatnog napona na električnoj mreži.

„Rezultat“ će biti, u najvećem broju slučajeva, nefunkcionalan telefon (otežano ili uopšte ne puni bateriju), što je kvar koji u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu otklanjamo vrlo uspešno i efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K4 Note mobilnom telefonu naša dobro obučena serviserska ekipa obavlja sigurno, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K4 Note

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo K4 Note smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Ukoliko Vam bude potrebno da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Važno je imati u vidu da servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno rešava sve hardverske i softverske probleme na pametnim telefonima, pa nam se svakako javite i u slučaju da Vam zatrebaju usluge dekodiranja Lenovo telefona, servisa Lenovo mobilnih telefona ili zamene baterije na mobilnom telefonu.