Kada Vam je na mobilnom telefonu pokvaren ili oštećen konektor punjenja, uređaj ne može da ima uredno napajanje električnom energijom i postaje nefunkcionalan. Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K6 pametnom telefonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu za Vas možemo obaviti sigurno i bezbedno.

Zamena konektora punjenja na Lenovo K6 – servis Doktor MobilLenovo K6 je čvrst, izdržljiv i prilično kompaktan pametni telefon kvalitetne izrade iz unapređene K serije kineskog proizvođača, koji u metalnom kućištu donosi kapacitivni 5.0-inčni ekran osetljiv na dodir Full HD rezolucije i dosta solidne ostale hardverske karakteristike.

Što se tiče napajanja, za autonomiju u radu ovog mobilnog uređaja zadužena je integrisana (Non-removable) litijum-jonska baterija kapaciteta 3000 mAh, a da bi ona bila u punoj funkciji (od čega zavisi i funkcionalnost telefona), važno je da se nesmetano puni, za šta je uslov potpuno ispravan konektor punjenja ili napajanja.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo K6

Kvar konektora napajanja (punjenja) na mobilnom telefonu najčešće nastaje usled fizičkog oštećenja nepažljivim rukovanjem kod priključivanja uređaja na punjač, kvašenja tog dela telefona, neadekvatnog strujnog napona, a do otkazivanja ove komponente može doći i „samo od sebe“ (zbog neke fabričke greške i sl).

U svakom slučaju, zbog ovog kvara baterija telefona neće moći da se puni (ili se vrlo otežano puni), a u nekim situacijama uređaj i ne „prepoznaje“ da je priključen na punjač (naravno, ako su polomljeni ili iskrivljeni zupci na konektoru punjenja, neće biti moguće čak ni priključivanje na punjač).

Bilo kako bilo, ovaj problem na pametnom telefonu možete rešiti jednostavno i efikasno, jer u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružamo pouzdanu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K6 mobilnom telefonu.

Stručni i iskusni serviseri koji kod nas rade će ovu intervenciju na Vašem smartfonu obaviti sigurno, bezbedno (bez rizika po mobilni uređaj) i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K6

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo K6 smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. A ako želite da dobijete konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku telefona, najbolje je da nam pišete preko formulara u sledećem pasusu ovog teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone našeg servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

  Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

  Pozovite nas i zakažite servis

  011 / 4022-611

  ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

  Kontakt forma
  * obavezna polja  Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

  AKS Sabac Brza Posta
  PostExpress Posta Srbije

  Mi smo tu za Vas da profesionalno i kvalitetno rešimo svaki problem koji možete imati na svom pametnom telefonu, a pored opisane usluge zamene konektora punjenja, uspešno i efikasno radimo i dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

  Ostavite komentar

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena