Uživanje u opuštenom korišćenju mobilnog telefona sa izdašnom baterijom mogao bi pokvariti problem sa konektorom punjenja (napajanja), ali zato je tu profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe P1m pametnom telefonu vrši sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo P1m – Doktor MobilLenovo Vibe P1m je mobilni telefon nižeg cenovnog ranga, čvrste izrade, koji se odlikuje 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir HD rezolucije, četvorojezgarnim procesorom brzine 1.0 GHz, uparenim sa 2 GB RAM memorije i 16 GB skladišnog prostora (+ microSD slot za memorijske kartice do 32 GB), OS Android 5.1 (Lollipop) i kamerama od 5 MP (prednja) i 8 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem).

Ovaj kompaktniji „rođak“ modela Vibe P1 odlikuje se i podrškom za Dual SIM, a izvrsnu autonomiju u radu, naravno ako je na uređaju ispravan konektor punjenja, pružiće mu integrisana baterija pozamašnog kapaciteta od 4000 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Vibe P1m

Neispravan ili oštećen konektor punjenja ili napajanja na pametnom telefonu može njegovom vlasniku zadati dosta glavobolje, pošto je to situacija koja obično dovodi do potpune nefunkcionalnosti mobilnog uređaja (ne može da puni bateriju ili to radi dosta otežano).

Kvar ove vrste najčešće je izazvan nepažljivim rukovanjem kod kačenja uređaja na punjač (fizička oštećenja), a slične „rezultate“ mogu da izazovu i neodgovarajući električni napon, kao i prodor tečnosti u taj deo telefona (ponekad se čini kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, a posredi je uglavnom neka fabrička greška).

U svakom slučaju, u pitanju je ozbiljan problem koji zahteva pouzdanu i stručnu intervenciju, kakvu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu obavljamo veoma kvalitetno i efikasno.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe P1m mobilnom telefonu naši dobro obučeni serviseri pružiće Vam sigurno, bezbedno i u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe P1m

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo Vibe P1m smartfonu u Doktor Mobil servisu je povoljna. Ako biste voleli da imate konkretnije podatke bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja, najbolje bi bilo da nas pozovete na telefone našeg servisa mobilnih telefona ili da nam pišete putem forme na koju ćete naići u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana usluga zamene ili popravke konektora punjenja jedna je u nizu profesionalnih intervencija koje uspešno obavljamo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, jer isto tako pouzdano i efikasno vršimo i dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke na Lenovo smartfonima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena