Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo P70 – Doktor Mobil

Kvalitetna i efikasna zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo P70 pametnom telefonu je specijalistička usluga koju ćemo Vam u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiti sigurno, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku, nakon čega će Vaš smartfon ponovo moći normalno i nesmetano da puni svoju bateriju.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo P70 – Doktor MobilLenovo P70 je mobilni telefon iz dosta tražene P serije uređaja ovog brenda, poznate po baterijama velikog kapaciteta, pa tako i ovaj model ima izdašan „akumulator“ od 4000 mAh, ali će za uspešno i redovno punjenje biti jako važno da na smartfonu bude sasvim ispravan konektor punjenja (napajanja).

Od ostalih karakteristika pomenućemo podršku za Dual SIM, IPS LCD ekran osetljiv na dodir od 5.0 inči (rezolucija mu je HD), operativni sistem Android 4.4 (KitKat), osmojezgarni procesor na 1.7 GHz sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot do maksimalnih 32 GB), kao i kamere sa senzorima od 13 MP (glavna, sa LED blicem, autofokusom, HDR i panorama funkcijama) i 5 MP (selfi).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo P70

Ukoliko primetite da se baterija na Vašem mobilnom telefonu otežano puni (ili se uopšte i ne puni), vrlo verovatan scenario je da je u pitanju neki kvar ili oštećenje na konektoru punjenja uređaja.

Do toga može doći iz različitih razloga, a najčešći su grublje rukovanje kod kačenja smartfona na punjač, neodgovarajući električni napon, kvašenje tog dela telefona, itd. (ponekad može delovati i da je konektor otkazao „sam od sebe“ i tada je u većini slučajeva posredi neka fabrička greška).

Sve u svemu, ovaj dosta ozbiljan problem dovešće do nefunkcionalnosti pametnog telefona, ali u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ga za Vas možemo rešiti uspešno i efikasno.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo P70 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti pouzdano, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon) i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo P70

U našem servisu mobilnih telefona uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo P70 smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. U slučaju da Vam zatrebaju konkretniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite pozovite nas na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit kroz formular iz sledećeg pasusa ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored opisanog rešavanja problema sa konektorom punjenja, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stručno i pouzdano može pomoći i kod drugih specijalističkih intervencija, kao što su dekodiranje Lenovo telefona, servis Lenovo mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih kvarova na uređajima ovog proizvođača) i zamena baterije na mobilnom telefonu.