Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-30

I vlasnici tableta, isto kao što je to slučaj i kod mobilnih telefona, mogu se susresti sa problemom pokvarenog ili oštećenog konektora punjenja (napajanja) na uređaju. U takvoj situaciji na raspolaganju Vam je pouzdana i efikasna usluga zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-30DC tabletu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Zamena konektora punjenja Lenovo Tab 2 A7-30 – Doktor MobilLenovo Tab 2 A7-30 je tablet uređaj jednostavnog dizajna i pristupačne cene, koji poseduje 7.0-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 600 x 1024 piksela, četvorojezgarni procesor brzine 1.3 GHz sa 1 GB RAM i 16 GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 32 GB) i skromne kamere od 2 MP (primarna) i VGA (sekundarna).

Instaliran mu je OS Android 4.4.2 (KitKat), a ukoliko mu je ispravan konektor punjenja, dosta dobru autonomiju u radu (zahvaljujući nezahtevnoj konfiguraciji) pružiće mu litijum-jonska baterija ne baš izdašnog kapaciteta od 3450 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Tab 2 A7-30

Da bi Vam uređaj što duže služio bez problema, potrebno je sa njim pažljivo postupati, a jedna od komponenti koje bi se mogle oštetiti zbog grubog rukovanja je upravo konektor punjenja ili napajanja. Njegov kvar može prouzrokovati i prolivanje tečnosti po tom delu uređaja, kao i neadekvatan napon na električnoj mreži prilikom punjenja.

Sve u svemu, neispravnost konektora punjenja (prepoznaćete je po tome što se baterija ne puni ili se to dešava otežano, a katkada uređaj i „ne vidi“ da je priključen na punjač) prouzrokovaće i nefunkcionalnost tableta.

U tom slučaju, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas uradi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-30 tabletu.

Ovu operaciju naš stručan serviserski tim obaviće sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po uređaj), a, što je takođe važno, ceo postupak biće gotov u zaista najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Tab 2 A7-30

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo Tab 2 A7-30 tabletu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za sve dodatne informacije, bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja, izvolite pozovite nas na telefone našeg servisa ili nam pišite preko forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Opisana operacija popravke konektora punjenja samo je jedna od specijalističkih usluga servisa Doktor Mobil u Beogradu, jer vrlo uspešno i efikasno vršimo i dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona, kao i zamenu baterije na tabletu ili mobilnom telefonu.