Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo Vibe S1 – Doktor Mobil

I za ozbiljnije probleme koji onemogućavaju normalan rad telefona, kao što je kvar konektora napajanja (punjenja), servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu ima efikasno i pouzdano rešenje. Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe S1 pametnom telefonu naši stručni serviseri obavljaju sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem vremenskom roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Lenovo Vibe S1 – Doktor MobilLenovo Vibe S1 je dosta dobar mobilni telefon koji se odlikuje podrškom za hibridni Dual SIM i LTE (4G brzine mreže), dvostrukom selfi kamerom (8 MP + 2 MP) i primarnom od 13 MP (sa faznim autofokusom i dvotonskim LED blicem).

Instaliran mu je OS Android 5.0 (Lollipop) za čiji skladan rad je zadužen osmojezgarni procesor na 1.7 GHz, uz koji dolazi 3 GB RAM i 32 GB interne memorije (proširive microSD karticom do maksimalnih 256 GB).

Full HD ekran ovog uređaja osetljiv na dodir ima dijagonalu od 5.0 inči, a za napajanje je predviđena integrisana baterija kapaciteta 2420 mAh (naravno, uslov je da smartfon ima sasvim ispravan konektor punjenja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Lenovo Vibe S1

Mobilni telefon na kojem je pokvaren ili oštećen konektor punjenja (napajanja) najverovatnije će postati potpuno nefunkcionalan jer neće imati stabilnu autonomiju u radu (neće moći da puni bateriju ili će se to odvijati veoma otežano).

Kvarovi konektora najčešće se dešavaju usled grubog rukovanja kod priključivanja uređaja na punjač (fizička ili mehanička oštećenja), neadekvatnog strujnog napona, kvašenja konektorskog ulaza, itd.

U takvoj situaciji, telefonu je potrebna profesionalna dijagnostika i efikasna popravka kvara, što je intervencija koju uspešno i kvalitetno vršimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu.

Navedenu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe S1 mobilnom telefonu iskusna i dobro obučena serviserska ekipa koja kod nas radi pružiće Vam pouzdano, bezbedno (bez rizika po uređaj) i u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Lenovo Vibe S1

U našem servisu mobilnih telefona, postupak zamene ili popravke konektora napajanja na Lenovo Vibe S1 smartfonu obavljamo po povoljnoj ceni. Ukoliko budete poželeli da dobijete konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, najbolje je da nam pošaljete pisani upit putem forme u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim pouzdanog i efikasnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, kvalitetno pruža i mnoge druge profesionalne usluge, kao što su dekodiranje Lenovo telefona, kompletan servis Lenovo mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke na smartfonima Lenovo brenda) i zamena baterije na mobilnim telefonima.