Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G Flex 2

U situaciji kada uočite da se pokvario ili oštetio konektor punjenja (napajanja) na Vašem mobilnom uređaju, preporučujemo Vam da se odmah obratite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagostiku i efikasnu i pouzdanu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG G Flex 2 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja LG G Flex 2 u servisu Doktor MobilLG G Flex 2 je vrlo zanimljiv i kvalitetno izrađen pametni telefon koji se može pohvaliti fleksibilnim P-OLED touchscreen ekranom od 5.5 inči u Full HD rezoluciji, jakim osmojezgarnim procesorom sa 2/3 GB RAM i 16/32GB interne memorije (plus microSD slot za kartice do 256 GB) i kamerama od 13 MP (glavna, sa optičkom stabilizacijom slike, dvotonskim LED blicem i laserskim autofokusom) i 2.1 MP (prednja).

Operativni sistem mu je Android 5.0.1 (Lollipop), a napaja se (naravno, ukoliko mu je ispravan konektor punjenja) pomoću integrisane baterije kapaciteta 3000 mAh koja uređaju pruža dosta dobru autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG G Flex 2

Za stabilan rad mobilnog telefona i njegovo nesmetano napajanje električnom energijom, vrlo je bitno da se baterija redovno i bez problema puni, za šta je neophodan sasvim ispravan konektor napajanja (punjenja).

Ukoliko to nije slučaj, a konektor punjenja se može oštetiti kvašenjem, neodgovarajućim strujnim naponom, grubim rukovanjem prilikom kačenja na punjač, itd. (ponekad se čini i da je otkazao „sam od sebe“), telefon će biti nefunkcionalan.

Takav problem na smartfonu u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i efikasno rešavamo postupkom zamene ili popravke konektora punjenja na LG G Flex 2 mobilnom telefonu.

Ovu operaciju za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno (bez rizika po uređaj), a svojski ćemo se potruditi i da čitav proces završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG G Flex 2

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG G Flex 2 smartfonu u servisu Doktor Mobil pružamo po povoljnoj ceni. U slučaju da želite da imate konkretnije informacije bilo o ceni ili o roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim opisane operacije zamene konektora punjenja, uspešno i efikasno pruža i usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona (pouzdano otklanjanje svih hardverskih i softverskih problema na LG smartfonima) i zamene baterije na mobilnim telefonima.