Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G4 i LG G4c – Doktor Mobil

Ako niste sigurni kako da najsigurnije rešite problem sa neispravnim konektorom punjenja (napajanja) na svom telefonu, javite se servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, da Vam pružimo kvalitetnu i efikasnu stručnu pomoć. Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG G4 i LG G4c pametnom telefonu obavljamo veoma pouzdano, bezbedno i u zaista najkraćem mogućem roku.

Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G4 i LG G4c – Doktor MobilLG G4 i LG G4c su mobilni telefoni veoma dobrog kvaliteta izrade i lepog dizajna, od kojih jači i veći top model G4 ima Quad HD ekran od 5.5 inči osetljiv na dodir, šestojezgarni procesor, 3 GB RAM i 32 GB interne memorije, dok manji i slabiji model G4c dolazi sa 5.0-inčnim HD touchscreen displejem, četvorojezgarnim procesorom, kao i 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije.

Rade na OS Android 5.1.1/5.0.2 (Lollipop) ili 6.0 (Marshmallow), a napajaju se (naravno, kada imaju sasvim ispravan konektor punjenja) preko uklonjivih baterija sa kapacitetima od 3000 mAh (na G4), odnosno 2540 mAh (na verziji G4c).

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG G4, G4c

Pošto je puna funkcionalnost konektora napajanja neophodan uslov za redovno i nesmetano punjenje baterije i uspešan rad svakog mobilnog telefona, u situacijama kada to nije slučaj – treba što pre pristupiti njegovom servisiranju, popravci ili zameni.

Ukoliko i Vi imate sličan problem na svom mobilnom uređaju (do kojeg najčešće dolazi zbog nepažljivog rukovanja kod kačenja na punjač, iznenadne promene napona na električnoj mreži, kvašenja tog dela smartfona, itd), servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da za Vas uradi pouzdanu popravku telefona.

Profesionalnu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG G4 i LG G4c mobilnom telefonu naš dobro obučen i vrlo iskusan tim servisera pružiće Vam sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon) i svakako u realno najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG G4 i LG G4c

U našem servisu mobilnih telefona, cena zamene ili popravke konektora napajanja na LG G4 i LG G4c smartfonu je povoljna. Za više informacija o ceni ili roku za popravku uređaja, slobodno nam pišite preko formulara iz sledećeg pasusa ovog teksta, a ako Vam je tako lakše, možete nas i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, osim uspešnog i efikasnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, pouzdano i kvalitetno pruža i usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke na uređajima ovog brenda) i zamene baterije na mobilnom telefonu.