Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G4 Stylus – Doktor Mobil

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pružiće Vam veoma sigurnu i pouzdanu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG G4 Stylus pametnom telefonu, koju je potrebno obaviti na uređaju kod kojeg je iz nekog razloga došlo do kvara ili oštećenja ove važne hardverske komponente (telefon ne može da puni bateriju ili to čini vrlo otežano).

Zamena ili popravka konektora punjenja na LG G4 Stylus – Doktor MobilLG G4 Stylus je mobilni telefon velikog 5.7-ičnog ekrana HD rezolucije osetljivog na dodir, opremljen olovčicom za pisanje po njemu (Stylus), a pored poznatog LG dizajna, odlikuje se i četvorojezgarnim procesorom na 1.2 GHz, sa 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (plus microSD slot do 256 GB) i kamerama od 8 MP (glavna, sa laserskim autofokusom i LED blicem) i 5 MP (sekundarna).

Sasvim pristojnu autonomiju dok čak dva dana rada (pri nekom srednje intenzivnom korišćenju) ovom uređaju pruža izmenjiva baterija kapaciteta 3000 mAh, ali uslov za to je da smartfon ima sasvim ispravan konektor punjenja (napajanja).

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG G4 Stylus

Kao što smo napomenuli u uvodnom delu teksta, kada mobilni telefon nije u stanju da normalno puni svoju bateriju, postoji velika verovatnoća da je u pitanju problem sa njegovim konektorom napajanja.

Do takve situacije vrlo često dolazi usled grubog rukovanja prilikom kačenja uređaja na punjač (fizička ili mehanička oštećenja), a slične poslednice mogu da izazovu i neadekvatan strujni napon i kvašenje tog dela telefona (ponekad može delovati i kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške).

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da, ukoliko imate takav problem, za Vas uradi profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku mobilnog uređaja.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG G4 Stylus mobilnom telefonu vršimo sigurno, pouzdano i potpuno bezbedno, a maksimalno se trudimo i da ceo postupak završimo u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG G4 Stylus

U našem servisu mobilnih telefona, uslugu zamene ili popravke konektora napajanja na LG G4 Stylus smartfonu pružamo po povoljnoj ceni. Ako Vam budu potrebne detaljnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, možete nam pisati preko forme u nastavku ovog teksta ili nas jednostavno pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Baš kao što uspešno i efikasno rešavamo opisani problem sa konektorom punjenja ili napajanja, u specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu pouzdano pružamo i usluge dekodiranja LG telefona, servisa LG mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog brenda) i zamene baterije na mobilnim telefonima.