Kada baterija na mobilnom uređaju ne može da se puni (ili se to dešava krajnje otežano), postoji velika verovatnoća da je na telefonu oštećen ili pokvaren konektor napajanja ili punjenja. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu specijalizovan je za pouzdanu i bezbednu zamenu ili popravku konektora punjenja na LG Joy pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na LG Joy u Doktor Mobil servisuLG Joy je kompaktan pametni telefon pristojnih specifikacija i pristupačne cene, sa 4.0-inčnim ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 480 x 800 piksela, Dual-core procesorom radnog takta 1.2 GHz, Androidom verzije 4.4 (KitKat), 512 MB RAM i 4 GB skladišne memorije (ona se microSD karticom može povećati do 32 GB), primarnom kamerom od 5 MP (sa LED blicem) i sekundarnom VGA.

Solidnu autonomiju u radu ovom uređaju pruža izmenjiva litijum-jonska baterija kapaciteta 1900 mAh, naravno ukoliko se normalno i bez problema puni, za šta je preduslov ispravan konektor napajanja na mobilnom uređaju.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG Joy

Fizička ili mehanička oštećenja usled grubog rukovanja prilikom kačenja na punjač, nagla promena strujnog napona, prolivanje tečnosti – spadaju među najčešće uzroke kvara konektora punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu (ponekad konektor može da otkaže i „sam od sebe“, uglavnom zbog fabričke greške pri izradi).

U takvoj situaciji baterija se otežano puni (ili se uopšte ne puni), a postoji mogućnost da telefon i ne „prepoznaje“ da je priključen na punjač. Posledica ovog kvara je da mobilni uređaj postaje nefunkcionalan jer nema stabilan dotok električne energije.

Pouzdano rešenje za taj problem je da se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji vrši uspešnu i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na LG Joy mobilnom telefonu.

Ovu operaciju naši stručni serviseri obavljaju sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem mogućem roku (tačnu procenu možete dobiti kada telefon donesete u servis).

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG Joy

U našem servisu cena zamene ili popravke konektora napajanja na LG Joy smartfonu je povoljna. Ako želite da dobijete preciznije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, izvolite pišite nam putem formulara koji ćete pronaći u nastavku teksta ili nas jednostavno pozovite na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Iskusan i dobro obučen serviserski tim Doktor Mobil servisa, osim pouzdane zamene konektora punjenja na smartfonu, uspešno i kvalitetno vrši i dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve softverske i hardverske popravke), kao i zamenu baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena