Zamena ili popravka konektora punjenja na LG K4

Ako se i Vama kojim slučajem dogodilo da nekako oštetite konektor punjenja ili napajanja na mobilnom telefonu, nemojte očajavati, nego se odmah javite specijalističkom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo za Vas u najkraćem roku uraditi pouzdanu i efikasnu operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG K4 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na LG K4 u servisu Doktor MobilLG K4 je kompaktan i lagan mobilni telefon koji se može nabaviti po dosta povoljnoj ceni, a odlikuje se 4.5-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir, četvorojezgarnim procesorom radnog takta 1.0/1.1 GHz koji dolazi sa 1 GB RAM i 8 GB memorije za podatke i aplikacije (ona se microSD karticom može povećati do maksimalnih 32 GB), kao i kamerama od 5 MP (leđna, sa autofokusom i LED blicem) i 2 MP (sekundarna).

Ovaj uređaj radi na operativnom sistemu Android verzije 5.1.1 (Lollipop), a napaja se (razume se, kada ima sasvim ispravan konektor punjenja) preko uklonjive litijum-jonske baterije kapaciteta 1940 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG K4

Kvar konektora punjenja ili napajanja je problem sa kojim se suočio veliki broj vlasnika mobilnih uređaja, a ogleda se u tome što telefon ne može normalno da radi jer nije u stanju da redovno i nesmetano puni svoju bateriju (ili to čini vrlo otežano).

Razlozi za neispravnost konektora mogu biti različiti, a kao najčešći se pojavljuju grubo rukovanje prilikom kačenja smartfona na punjač, neadekvatan napon na električnoj mreži i kvašenje tog dela telefona (doduše, postoje i slučajevi kada se čini da je konektor otkazao „sam od sebe“, što se uglavnom dešava zbog neke fabričke greške).

Ali koji god da je uzrok kvara konektora na Vašem mobilnom uređaju, servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da Vam pruži pouzdanu uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG K4 mobilnom telefonu.

Taj postupak naša iskusna serviserska ekipa obaviće sigurno, bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon) i svakako u najkraćem mogućem vremenskom roku (on zavisi samo od trenutnog broja naloga u servisu).

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG K4

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na LG K4 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Ukoliko Vam je neophodno da imate preciznije podatke o ceni ili roku za pružanje ove usluge, budite slobodni da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pišite putem forme koju ćete videti u sledećem pasusu ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da Vam profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji na raspolaganju da uspešno reši svaki hardverski i softverski problem na pametnom telefonu, a samo neke od naših najzastupljenijih usluga su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnom telefonu.