Kakvu god vrstu kvara ili oštećenja da imate na konektoru punjenja ili napajanja mobilnog uređaja, slobodno se obratite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasno i pouzdano otkloniti problem. Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na LG K7 pametnom telefonu obavljamo sigurno, bezbedno i u najkraćem roku.

Zamena konektora punjenja na LG K7 u Doktor Mobil servisuLG K7 je mobilni telefon koji donosi privlačan dizajn i solidne karakteristike po dosta prihvatljivoj ceni. Ima 5.0-inčni ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 480 x 854 piksela, četvorojezgarni procesor brzine 1.3 GHz (3G model), odnosno 1.1 GHz (LTE verzija), 1/1.5 GB RAM i 8/16 GB interne memorije (+ microSD za kartice do maksimalnih 32 GB), kao i selfi kameru od 5 MP i primarnu od 5 MP ili 8 MP (sa autofokusom i LED blicem).

Ovaj pripadnik srednje klase mobilnih uređaja napaja se, naravno ukoliko ima potpuno ispravan konektor punjenja, preko uklonjive baterije kapaciteta 2125 mAh koja mu pruža neku prosečnu autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG K7

Problem sa konektorom punjenja ili napajanja može da stvori prilične muke vlasniku mobilnog uređaja, pošto će u najvećem broju slučajeva prouzrokovati totalnu nefunkcionalnost smartfona.

Mobilni telefon sa takvim kvarom nije u stanju da redovno i nesmetano puni svoju bateriju, a ponekad se dešava da uređaj i „ne primećuje“ da je prikačen na punjač.

Takvu situaciju najčešće izaziva nepažljivo rukovanje prilikom priključivanja uređaja na punjač, a jednake posledice može prouzrokovati i neadekvatan napon na strujnoj mreži i kvašenje tog dela telefona.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu je tu da zamenu ili popravku konektora punjenja na LG K7 mobilnom telefonu za Vas obavi sigurno, pouzdano i bezbedno, uz poseban trud da čitav postupak bude završen u što je moguće kraćem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG K7

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora punjenja na LG K7 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Budite slobodni da nam pišete preko forme iz sledećeg pasusa ovog teksta ili da nas pozovete na telefone Doktor Mobil servisa ukoliko Vam budu trebale konkretnije informacije, bilo o ceni ili o roku za pružanje navedene usluge.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Osim pouzdane i efikasne zamene konektora punjenja, u servisu Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno ćemo Vam pružiti i druge specijalističke usluge, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve neophodne hardverske i softverske popravke na smartfonima ovog proizvođača) i zamena baterije na mobilnim telefonima.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena