Bez obzira na to da li Vam se konektor napajanja na smartfonu pokvario zbog grubog rukovanja ili iz nekog drugog razloga, to je kvar koji bi što pre trebalo otkloniti kako bi uređaj ponovo bio funkcionalan. Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu stoji Vam na raspolaganju da za Vas uradi pouzdanu zamenu ili popravku konektora punjenja na LG Leon pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na LG Leon u servisu Doktor MobilLG Leon je cenovno dosta povoljan pametni telefon koji u plastičnom kućištu solidnog dizajna ima 4.5-inčni IPS LCD ekran osetljiv na dodir u rezoluciji 480 x 854 piksela, četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz sa 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (može se microSD karticom povećati do 32 GB) i primarnu kameru od 5 MP ili 8 MP sa autofokusom i LED blicem (napred ima VGA kamericu).

Radi na operativnom sistemu Android verzije 5.0.1 (Lollipop), ima podršku za 4G (LTE) brzine mreže, a napaja se, kada mu je sasvim ispravan konektor punjenja, preko izmenjive baterije kapaciteta 1900 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG Leon

Među hardverskim delovima smartfona sa kojima treba posebno pažljivo rukovati nalazi se i konektor punjenja ili napajanja, pošto se on relativno lako može oštetiti grubljim postupanjem prilikom priključivanja uređaja na punjač.

Kvar konektora može nastati i usled neadekvatnog strujnog napona ili prolivanja tečnosti po konektorskom ulazu, a rezultat će biti nefunkcionalan telefon koji ne može da radi jer nije u stanju da redovno puni svoju bateriju (ili se to dešava vrlo otežano).

Takva situacija zahteva profesionalnu asistenciju, koju možemo da Vam ponudimo u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pošto smo specijalizovani za uspešno otklanjanje upravo i ovakvog kvara na smartfonu.

Donesite ili pošaljite svoj uređaj u naš servis, a mi ćemo zamenu ili popravku konektora punjenja na LG Leon mobilnom telefonu za Vas obaviti sigurno, bezbedno i u najkraćem mogućem roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG Leon

Operaciju zamene ili popravke konektora napajanja na LG Leon smartfonu u servisu Doktor Mobil vršimo po povoljnoj ceni. Ukoliko biste voleli da imate konkretnije podatke o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone našeg servisa ili nam pišite putem formulara u nastavku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite termin

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Pored pouzdanog i efikasnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, servis Doktor Mobil u Beogradu je u mogućnosti da Vam kvalitetno i efikasno pruži i druge profesionalne usluge, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (uspešne hardverske i softverske popravke) ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena