Bilo da je u pitanju fizičko oštećenje ili neka druga vrsta kvara, problem sa konektorom napajanja na mobilnom uređaju treba što je moguće pre rešiti, pošto od toga zavisi i celokupna funkcionalnost smartfona. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu zamenu ili popravku konektora punjenja na LG Magna pametnom telefonu vršimo vrlo pouzdano i bezbedno.

Zamena konektora punjenja na LG Magna u Doktor Mobil servisuLG Magna je pametni telefon povoljne cene i solidnih performansi, koji ima podršku za Dual SIM, 5.0-inčni IPS LCD ekran HD rezolucije, četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, 1 GB RAM i 8 GB skladišne memorije (+ microSD slot za memorijske kartice do 32 GB) i kamere od 5 MP (selfi) i 8 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom).

Instaliran mu je operativni sistem Android 5.0.1 (Lollipop), a napaja se, naravno kada ima ispravan konektor punjenja, pomoću izmenjive litijum-jonske baterije kapaciteta 2540 mAh koja mu pruža vrlo dobru (skoro dvodnevnu) autonomiju u radu, pri umerenom intenzitetu korišćenja uređaja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG Magna

Osim fizičkih oštećenja konektora punjenja ili napajanja koja smo pomenuli u uvodnom delu ovog teksta, ta hardverska komponenta može se pokvariti i ukoliko se koristi punjač lošeg kvaliteta, ako se po konektoru prolije tečnost ili dođe da nagle promene strujnog napona.

Ponekad deluje i kao da je konektor otkazao „sam od sebe“ (uglavnom je to zbog neke fabričke greške), ali u svakoj od ovih situacija rezultat je nemogućnost uređaja da nesmetano puni svoju bateriju, zbog čega telefon ne može normalno da radi.

Servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na raspolaganju da ovaj problem reši pouzdanom zamenom ili popravkom konektora punjenja na LG Magna mobilnom telefonu.

Tu profesionalnu operaciju naši stručni i iskusni serviseri za Vas će obaviti sigurno, bezbedno (bez ikakvog rizika po uređaj) i u zaista najkraćem mogućem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG Magna

Sama cena zamene ili popravke konektora napajanja na LG Magna smartfonu u servisu Doktor Mobil je povoljna. Za slučaj da Vam zatrebaju preciznije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja, budite ljubazni da nas pozovete na telefone našeg servisa ili nam pišite preko formulara u sledećem odeljku ovog teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na broj:

Pozovite nas i zakažite servis

011 / 4022-611

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma
* obavezna poljaUkoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Kao što uspešno i efikasno rešavamo problem sa konektorom punjenja, u servisu Doktor Mobil u Beogradu kvalitetno za Vas možemo izvršiti i operacije dekodiranja LG telefona, svih hardverskih i softverskih popravki (servis LG mobilnih telefona) i zamene baterije na mobilnom telefonu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena