Zamena ili popravka konektora punjenja na LG X Power

Ukoliko imate bilo kakav problem na svom pametnom telefonu, budite slobodni da se obratite proverenom i pouzdanom servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu. Ako Vam je neispravan konektor napajanja i baterija neće normalno da se puni, naši stručni serviseri će za Vas sigurno i bezbedno obaviti zamenu ili popravku konektora punjenja na LG X Power pametnom telefonu.

Zamena/popravka konektora punjenja na LG X Power u servisu Doktor MobilLG X Power (K220) je mobilni telefon dobrog kvaliteta i prilično povoljne cene, koji se odlikuje prostranim 5.3-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir HD rezolucije, Androidom verzije 6.0.1 (Marshmallow), četvorojezgarnim procesorom na 1.3 GHz, ukombinovanim sa 2 GB RAM i 16 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB) i kamerama od 13 MP (primarna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (prednja).

Što se tiče napajanja, kada ima sasvim ispravan konektor punjenja, ovaj uređaj može računati na natprosečno dobru autonomiju u radu koju mu obezbeđuje integrisana (Non-removable) Li-Ion baterija izdašnog kapaciteta od 4100 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na LG X Power

Da bi se baterija na mobilnom telefonu uspešno punila, što je od ključnog značaja za nesmetan rad uređaja, neophodno je da mu konektor punjenja (napajanja) bude potpuno funkcionalan.

Ipak, na mnogim smartfonima dešava se da se upravo ova važna komponenta pokvari ili polomi, najčešće zbog grubog postupanja prilikom priključivanja uređaja na punjač, nagle promene strujnog napona, prolivanja tečnosti po konektorskom ulazu, i sl. (ponekad izgleda i kao da je konektor otkazao „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške).

Taj ne baš naivan problem može prouzrokovati i totalnu nefunkcionalnost telefona (jer vrlo verovatno uopšte neće moći da puni bateriju), ali zato je tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će za Vas izvršiti profesionalnu dijagnostiku i uspešnu popravku detektovanog kvara.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na LG X Power mobilnom telefonu pružićemo Vam sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno (bez bilo kakvog rizika po telefon), a takođe i u najkraćem vremenskom roku koji bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na LG X Power

Oko cene zamene ili popravke konektora napajanja na LG X Power smartfonu u našem servisu mobilnih telefona možete se obavestiti slanjem pisanog upita kroz formular u nastavku ovog teksta ili pozivom na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Specijalistički servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam stoji na usluzi da Vam, pored uspešnog otklanjanja problema sa konektorom punjenja, pouzdano i efikasno pruži i druge profesionalne usluge, kao što su dekodiranje LG telefona, servis LG mobilnih telefona (sve hardverske i softverske popravke) i zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button