Zamena ili popravka konektora punjenja na Motorola Moto E2

Ukoliko primetite da Vaš mobilni telefon ne registruje da je priključen na punjač ili iz Vama nepoznatog razloga ne uspeva da puni svoju bateriju, vrlo verovatno je posredi kvar na konektoru napajanja. Taj problem u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu rešavamo pouzdanom zamenom ili popravkom konektora punjenja na Motorola Moto E2 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Motorola Moto E2 – Doktor MobilMotorola Moto E2 (2nd gen) je cenovno povoljan pametni telefon nevelikih dimenzija (doduše sa priličnom debljinom od 12.3 mm), koji ima 4.5-inčni IPS LCD touchscreen ekran rezolucije 540 x 960 piksela, četvorojezgarni procesor maksimalne brzine 1.2 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (uz microSD slot za kartice do 32 GB), prednju VGA i primarnu kameru sa senzorom od 5 MP (ima autofokus i HDR i panorama funkcije).

Instaliran mu je operativni sistem Android 5.0 ili 5.1 (Lollipop), proizvodi se u 3G i LTE verzijama, a napajaće se, pod pretpostavkom da mu je sasvim ispravan konektor punjenja, preko integrisane baterije kapaciteta 2390 mAh.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto E2

Kada dođe do ozbiljnog oštećenja konektora punjenja (napajanja) na mobilnom telefonu, što se uglavnom dešava zbog grubljeg rukovanja prilikom kačenja na punjač, trebalo bi što pre pristupiti popravci ili zameni ove hardverske komponente, pošto će taj kvar izazvati nefunkcionalnost uređaja.

Slične probleme mogu izazvati i neadekvatan strujni napon i kvašenje tog dela smartfona, pa uređaj neće biti u stanju da puni bateriju ili će se to dešavati vrlo otežano, a u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam možemo pomoći da ovaj problem rešite efikasno i pouzdano.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto E2 mobilnom telefonu naš dobro obučen i iskusan serviserski tim pružiće Vam garantovano sigurno, bezbedno (bez rizika po smartfon) i u najkraćem roku koji realno bude moguć.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto E2

Što se tiče cene zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto E2 smartfonu, ona je u našem servisu povoljna. Ako Vam budu potrebni detaljniji podaci o ceni ili roku za popravku uređaja, samo nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ili nam pošaljite pisani upit putem forme koju ćete pronaći u nastavku teksta.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Profesionalni servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pored opisane usluge, efikasno i pouzdano vrši i druge stručne intervencije na pametnim telefonima, kao što su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona (uspešno otklanjanje svih softverskih i hardverskih problema) i zamena baterije na mobilnim telefonima.