Zamena ili popravka konektora punjenja na Motorola Moto E3

Neispravan konektor punjenja prilično je veliki problem za svakog vlasnika mobilnog uređaja, pošto taj kvar prouzrokuje totalnu nefunkcionalnost telefona. U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu Vam u takvoj situaciji možemo pomoći efikasnom i pouzdanom operacijom zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto E3 pametnom telefonu.

Zamena konektora punjenja na Motorola Moto E3 – Doktor MobilMotorola Moto E3 (3rd gen) je pametni telefon namenjen korisnicima koji nisu spremni da izdvoje previše novca za mobilni uređaj, a dolazi sa 5.0-inčnim IPS LCD ekranom osetljivim na dodir u HD rezoluciji, četvorojezgarnim procesorom takta 1.0 GHz, 1 GB RAM i 8 GB interne memorije (ona se microSD memorijskom karticom može povećati do 32 GB), kamerama od 8 MP (leđna, sa LED blicem i autofokusom) i 5 MP (frontalna), a instalirani operativni sistem je Android 6.0 (Marshmallow).

Ovaj smartfon napaja se pomoću izmenjive baterije kapaciteta 2800 mAh koja bi, ako se normalno i nesmetano puni (uslov za to je ispravan konektor napajanja na uređaju), telefonu trebalo da pruži sasvim zadovoljavajuću autonomiju u radu.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto E3

Kada se na mobilnom telefonu pokvari ili ošteti konektor punjenja (napajanja), njegova baterija neće moći da se puni ili će to biti vrlo otežano (ponekad uređaj i ne „primećuje“ da je priključen na punjač), zbog čega telefon neće moći da radi kako treba.

Do tog problema često dolazi zbog nepažljivog rukovanja prilikom priključivanja na punjač (tako nastaju mehanička oštećenja konektora), korišćenja lošeg punjača, neadekvatnog strujnog napona, kvašenja tog dela telefona, itd. (ređe se dešava da konektor otkaže „sam od sebe“, uglavnom zbog neke fabričke greške).

Ali šta god da je razlog neispravnosti konektora punjenja na Vašem smartfonu, samo se javite servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu, pa ćemo uraditi stručnu dijagnostiku i efikasno i bezbedno otkloniti postojeći kvar.

Operaciju zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto E3 mobilnom telefonu za Vas ćemo obaviti sigurno, pouzdano i sasvim bezbedno po uređaj, a posebno ćemo se potruditi da ceo postupak završimo u što kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto E3

Cena zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto E3 smartfonu u našem servisu je povoljna. Vi nam slobodno pišite putem forme u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako poželite da imate konkretnije informacije o ceni ili roku za popravku uređaja.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Sa velikim iskustvom i dobro obučenim serviserskim timom, Doktor Mobil servis Vam stoji na raspolaganju da uspešno i efikasno reši svaki Vaš problem na pametnom telefonu, a neke od naših najpoznatijih usluga su dekodiranje Motorola telefona, servis Motorola mobilnih telefona i zamena baterije na mobilnim telefonima.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button