Zamena ili popravka konektora punjenja na Motorola Moto G5, G5+

Iskusna i vrlo stručna serviserska ekipa provereno pouzdanog servisa mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek će Vam pružiti neophodnu profesionalnu asistenciju, a jedna od jako bitnih intervencija koju takođe vršimo sigurno, bezbedno i u najkraćem roku je i zamena ili popravka konektora punjenja na Motorola Moto G5 i Motorola Moto G5 Plus pametnom telefonu.

Zamena/popravka konektora punjenja Motorola Moto G5, G5+ (Doktor Mobil)Motorola Moto G5 i Motorola Moto G5 Plus su dosta dobri mobilni telefoni koje je Lenovo „obukao“ u dizajnersko ruho tipično za poslednje generacije Moto uređaja, a odlikuju se podrškom za 4G (LTE) i kvalitetnim IPS LCD touchscreen ekranima Full HD rezolucije od 5.0, odnosno 5.2 inči.

Rade na Androidu verzije 7.0 (Nougat) pokretani osmojezgarnim procesorima na 1.4/2.0 GHz, sa 2/3/4 GB RAM i 16, 32 ili 64 GB interne memorije (+ microSD slot za kartice do 256 GB), a poseduju i čitač otiska prstiju, kao i primarne kamere od 13 MP (na modelu G5, sa faznim autofokusom i LED blicem) i 12 MP Dual Pixel (na G5 Plus, sa dvotonskim LED blicem i faznim autofokusom) i selfi kamere sa 5 MP senzorom.

Što se tiče napajanja, za autonomiju u radu ovih smartfona (naravno, uslov je da imaju ispravne konektore punjenja) pobrinuće se litijum-jonske baterije kapaciteta 2800/3000 mAh (prisutna je i podrška za brzo punjenje).

Zamena ili popravka konektora napajanja na Motorola Moto G5, G5 Plus

Jedna od najvažnijih stvari za ugodno i nesmetano korišćenje mobilnog telefona je stabilno napajanje uređaja električnom energijom, što neće biti moguće ako mu je neispravan konektor punjenja, pa baterija ne može uspešno da se napuni.

Do kvara ili lomljenja konektora napajanja najčešće dovode grubo postupanje prilikom priključivanja smartfona na punjač (tako nastaju fizička ili mehanička oštećenja), iznenadna promena strujnog napona, prolivanje vode ili neke druge tečnosti po konektorskom ulazu, i sl.

Takav uređaj najverovatnije će postati potpuno nefunkcionalan (zbog nemogućnosti punjenja baterije), ali je zato tu servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu koji će za Vas obaviti profesionalnu dijagnostiku i efikasnu popravku detektovanog kvara.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto G5 i Motorola Moto G5 Plus mobilnom telefonu pružamo veoma sigurno, pouzdano i bezbedno (bez bilo kakvog rizika po smartfon), a takođe i u što je moguće kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Motorola Moto G5 i Moto G5+

Oko cene zamene ili popravke konektora napajanja na Motorola Moto G5 i Motorola Moto G5 Plus smartfonu u našem servisu mobilnih telefona preciznije informacije možete dobiti ukoliko nam pošaljete pisani upit preko formulara u nastavku ovog teksta, a možete nas i pozvati na telefone Doktor Mobil servisa.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Znajte da je naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uvek tu za Vas i slobodno nam se obratite i ako Vam, osim uspešnog rešavanja problema sa konektorom punjenja, nekada zatrebaju i dekodiranje Motorola telefona, hardverski ili softverski servis Motorola mobilnih telefona ili zamena baterije na mobilnom telefonu.

  • Pratite nas na Facebook-u

  • Mobilni svet Doktor Mobil

Call Now Button