Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia C – Doktor Mobil

Naš servis mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu u prilici je da Vam ponudi pouzdanu i efikasnu zamenu ili popravku konektora punjenja na Sony Xperia C pametnom telefonu. To je operacija koju obavljamo vrlo sigurno, bezbedno i u najkraćem roku, a jako je važna za uređaje kod kojih se desilo da dođe do kvara ili oštećenja konektora napajanja.

Zamena ili popravka konektora punjenja na Sony Xperia C – Doktor MobilSony Xperia C je nešto stariji model mobilnog telefona koji se odlikuje dobrim kvalitetom izrade, prepoznatljivim „ozbiljnim“ dizajnom i 5.0-inčnim TFT multitač ekranom osetljivim na dodir u rezoluciji 540 x 960 piksela.

Poseduje podršku za Dual SIM, pokreće ga četvorojezgarni procesor na 1.2 GHz, uz 1 GB RAM i 4 GB skladišne memorije (proširive microSD karticom do 32 GB). Za fotografije i video zapise tu je primarna kamera od 8 MP sa LED blicem, autofokusom, HDR i drugim funkcionalnostima (selfi kamerica je VGA).

Radi na OS Android verzije 4.2.2 (Jelly Bean), a napaja se preko integrisane (Non-removable) litijum-jonske baterije kapaciteta 2390 mAh, za šta je ključno da na uređaju bude sasvim ispravan konektor punjenja.

Zamena ili popravka konektora napajanja na Sony Xperia C

Da bi Vam mobilni telefon nesmetano radio i imao stabilno i uravnoteženo napajanje električnom energijom, neophodno je da mu konektor punjenja bude potpuno funkcionalan.

Ako to nije slučaj jer se dogodilo da se konektor pokvari ili ošteti (nepažljivim rukovanjem kod kačenja na punjač, naglom promenom strujnog napona, kvašenjem tog dela telefona, itd), mora se uraditi zamena ili popravka konektora, da bi uređaj mogao normalno da puni svoju bateriju.

U servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu imamo veliko iskustvo i stručnu servisersku ekipu koja uspešno i efikasno vrši dijagnostiku i popravku smartfona sa takvim problemom.

Uslugu zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia C mobilnom telefonu pružamo veoma sigurno, pouzdano i bezbedno (bez rizika po telefon), a kako biste što manje čekali, veoma se trudimo da cela operacija bude gotova u što kraćem vremenskom roku.

Cena zamene ili popravke konektora punjenja na Sony Xperia C

Postupak zamene ili popravke konektora napajanja na Sony Xperia C smartfonu u našem servisu mobilnih telefona obavljamo po povoljnoj ceni. Slobodno nam pišite preko forme u nastavku teksta ili nas pozovite na telefone Doktor Mobil servisa ako Vam zatrebaju konkretnije informacije o ceni ili roku za pružanje ove usluge.

Upit o ceni zamene konektora punjenja na mobilnom telefonu

Za detaljnije informacije oko cene i vremena popravke možete nas kontaktirati telefonom na brojeve:

011/405-80-49  - 062/16-17-002  - 064/311-7552

ili nam poslati email preko sledeće kontakt forme:

Kontakt forma:

Ime (obavezno)

Email (obavezno)

Model telefona (obavezno)

Vaša poruka (obavezno)


Ukoliko niste iz Beograda ili niste u mogućnosti da dođete do nas, možete nam poslati vaš mobilni telefon putem neke od kurirskih službi, preporučujemo Aks, PostExpress . Plaćanje je prilikom preuzimanja telefona.

AKS Sabac Brza Posta
PostExpress Posta Srbije

Uz efikasno i pouzdano rešavanje problema sa konektorom punjenja, u servisu mobilnih telefona Doktor Mobil u Beogradu uspešno i kvalitetno vršimo i dekodiranje Sony Xperia telefona, servis Sony Xperia mobilnih telefona (raznovrsne hardverske i softverske popravke na Xperia uređajima) i zamenu baterije na mobilnim telefonima.